Συμμετοχή στην κατασκευή αεροσκάφους

Συμμετοχή στην κατασκευή αεροσκάφους
 
Στην ανάπτυξη και κατασκευή του πρώτου πρωτότυπου Ευρωπαϊκού Μη Επανδρωμένου Μαχητικού Αεροσκάφους UCAV-nEUROn- από έξι ευρωπαϊκές εταιρείες συμμετέχει η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ΕΑΒ . Οι υπόλοιπες εταιρείες που συμμετέχουν στο πρότζεκτ είναι οι Dassault Aviation (Γαλλία), SAAB (Σουηδία), ALENIA (Ιταλία), EADS-CASA (Ισπανία), RUAG (Ελβετία).
Η ΕΑΒ έχει αναλάβει τη σχεδίαση, ανάλυση και κατασκευή του Συστήματος Εξαγωγής Καυσαερίων (Exhaust Assembly), που αποτελεί κρίσιμο σημείο εντοπισμού του θερμικού ίχνους του αεροσκάφους, της οπίσθιας ατράκτου (Aft Fuselage) του αεροσκάφους καθώς και του πίνακα ελέγχου των ηλεκτρονικών συστημάτων του αεροσκάφους πριν από την........ πτήση (VMS Avionics Test Ring).
«Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η συντονισμένη μας προσπάθεια και μας δίνει κουράγιο να εργαζόμαστε με τον ίδιο ενθουσιασμό,. Δίνω με τη σειρά μου συγχαρητήρια στους ανθρώπους μας, η συμβολή των οποίων είναι καθοριστική για την πρόοδο της εταιρείας μας», δήλωσε ο κ. Τάσος Φιλιππάκος, διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ