Τα μεγάλα οράματα μας μάραναν…


Τα μεγάλα οράματα μας μάραναν…

 


Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr

Με λίγη βροχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξεχείλισαν φρεάτια, πλημμύρισαν υπόγεια και κινδύνευσαν οδηγοί ΙΧ κι άλλων οχημάτων. Από τα γραφεία της voria, στη Μοναστηρίου ως την Καλαμαριά, η Εγνατία Οδός θύμιζε…γαλλικό ποταμό!

Η διαδρομή ήταν κάτι σαν επικίνδυνη αποστολή και μάλιστα με ένα 4Χ4 ειδικό για τέτοια συχνά ενδεχόμενα στην… πόλη! Οι δε πεζοί έτρεχαν να κρυφτούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα που τους «έλουζαν» πατόκορφα και οι μεν οδηγοί περνούσαν σύρριζα δίπλα τους χωρις να κόβουν ταχύτητα, ασε που δεν τους έβλεπαν και χωρίς να έχουν τη βοήθεια πχ…γενναίων τροχονόμων με αδιαβροχα! Η κατάσταση στο ύψος του ΑΠΘ, στο εργοτάξιο του μετρό, ήταν να γελάς και να κλαις μαζί.
Επίσης και στο......
ύψος του Παπαφείου και του Ιπποκρατείου!
Πάντως αντίθετα από τους υποψηφίους δημάρχους, οι αφίσες τους, βρίσκονταν στη θέση τους – στεγνή και καθαρή. Δυστυχώς για την πόλη αλλά και για την προεκλογική καμπάνια, παρά το δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων που εξεδόθη από χθες, οι υποψήφιοι δεν έδειξαν, τουλαχιστον οχι όλοι ως οφειλαν, την αναμενόμενη ετοιμότητα πριν την κάλπη.
Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση - και ισως η μοναδική- ο υποψήφιος δήμαρχος των οικολόγων Χρήστος Μάτης «Καινούργιο δημαρχείο
έχουμε. Νέα παραλία έχουμε. Οράματα να ζεύξουμε το Καλοχώρι με το Αγγελοχώρι και σχέδια να φτιάξουμε νέα υποθαλάσσια έχουμε. Αν είχαμε και καλή αποχέτευση των νερών της βροχής για να μην πλημμυρίζουν οι δρόμοι και να μην κινδυνεύουν άνθρωποι που κυκλοφορούν στην  πόλη, μπορεί και να ζούσαμε λίγο καλύτερα στη Θεσσαλονίκη.»
στη voria.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ