“μερικοί δημοσιογράφοι – επιχειρηματίες, έχουν τόσα λεφτά που δεν δικαιολογούνται από το μισθό τους”. ΙΕΚ Κοντομηνάς;

“μερικοί δημοσιογράφοι – επιχειρηματίες, έχουν τόσα λεφτά που δεν δικαιολογούνται από το μισθό τους”. ΙΕΚ Κοντομηνάς;

Ο Γιάννης Λοβέρδος σήμερα στον Αντένα έθιξε ένα θέμα
στο οποίο έχουμε αναφερθεί συστηματικά στο παρελθόν και αποτελεί “ομερτά” στον χώρο των ΜΜ”Ε”. Δεν είναι άλλο από τις κολοσσιαίες περιουσίες που απέκτησαν ορισμένοι “λειτουργοί” των μέσων, που τους έδωσαν και την ευχέρεια να μετατραπούν σε επιχειρηματίες με πανάκριβα εκδοτικά και άλλα εγχειρήματα.
Που είναι το περίεργο; Ότι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι – επιχειρηματίες δεν εργαζόντουσαν σε κάποιο κερδοφόρο μαγαζί όπου λόγω των κολοσσιαίων κερδών, απήλαυσαν και αυτοί τον καρπό του μόχθου τους. Αντίθετα, ενώ οι επιχειρήσεις που εργάζοντο βούλιαξαν στα χρέη, αυτοί σε ρόλο τρωκτικού, πήδησαν από το καράβι και βρέθηκαν με …θαλαμηγούς.
Ο κύριος Λοβέρδος όπως και οι παριστάμενοι που συμφώνησαν με τα λεγόμενα του, δεν τόλμησαν για ακόμα μία φορά να αναφέρουν ονόματα. Εμείς όμως καθότι συνωμοσιολόγοι και καχύποπτοι, έχουμε δύο “εύκαιρα”: Του μεγαλοεπιχειρηματία των ΜΜ”Ε” κυρίου Χατζηνικολάου που διαθέτει πλέον “καρέ του μέσου” και του κυρίου Τριανταφυλόπουλου.
Εκτός από τις αμύθητες περιουσίες και των δύο, την συμμετοχή σε επιχειρηματικά εγχειρήματα κ.α., έχουν και οι δύο έναν κοινό παρανομαστή: “Έγιναν”, μετά την συνεργασία τους με τον σταθμό Άλφα, τότε ιδιοκτησίας του κυρίου Κοντομηνά. Ποιά τα μεγέθη του σταθμού εκείνο το διάστημα;

Συνολικές ζημιές 244 εκατ. ευρώ για τον Άλφα το 2008!

Ναι, καλά διαβάζετε, 244 εκατομύρια Ευρώ ζημιές για την εταιρεία, υπέρογκες αμοιβές όμως για τους πολύτιμους συνεργάτες, κοινωνούς προφανώς στην “επιτυχία” αυτή.
———————————–
Ας δούμε λοιπόν ένα παράδειγμα από την πραγματική ζωή: Έστω ότι έχετε ένα περίπτερο στα Σούρμενα, το οποίο σας βάζει μέσα πέντε χιλιάρικα το μήνα. Ποιός ο λόγος α) να το κρατάτε ανοιχτό και β) να πληρώνετε τον υπάλληλο (που ως φαίνεται τα κάνει θάλασσα) με 15,000 το μήνα. Οι εμφανείς λόγοι είναι δύο:
1. Είστε μαζόχας
2. Ο υπάλληλος σας έχει καλό κονέ με τον Ιρανό “οικονομικό μετανάστη” της γειτονιάς και παίρνει ηρωΐνη χονδρική την οποία διακινεί με το κιλό μαζί με τις σοκοφρέτες, δημιουργώντας αδιαφανή κέρδη για εσάς, τα οποία ξεπλένετε αφορολόγητα μέσω του κύκλου εργασιών του περιπτέρου και της υπέρογκης μισθοδοσίας του υπαλλήλου.
Κλείνει το παράδειγμα
———————————
Βέβαια, ως γνωστόν τα ΜΜ”Ε” δεν πωλούν ναρκωτικά αλλά κυβερνοπρέζα, ποτίζοντας τις μάζες με αμφεταμινική αποχαύνωση τύπου “το μνημόνιο είναι απαραίτητο”, “το Βατοπαίδι είναι σκάνδαλο”, “Το παραδικαστικό δεν είναι και τόσο σκάνδαλο”. Αυτές οι υπηρεσίες είναι ανεκτίμητες για να συνεχίσουν να κρατούν τον λαό σε καταστολή και αμοίβονται ανάλογα. Εάν αμφιβάλλετε και διαφωνείτε, αναμένουμε τις δικές σας εξηγήσεις, με τα δικά σας παραδείγματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ