Μέσα στη σάλα (Μιχαλοκοπούλου) του Ψυχάρη ο κ. Σάλλας της Πειραιώς





Mεσ’  τη σάλα του Σταύρου Ψυχάρη, στη Μιχαλοκοπούλου, έκανε την εμφάνισή του ο Eυεργέτης των  βαρόνων των ΜΜΕ κ. Μιχάλης Σάλλας,  σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΟΝ».
Το  ραντεβού  προφανώς έχει να κάνει με τη δανειακή ενίσχυση του ΔΟΛ, ο οποίος είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει   οικονομκά προβλήματα-παρότι πριν λίγες μέρες ο ισχυρός, (όπως συνηθίζεται να γράφεται ) άνδρας του ΔΟΛ,  πρότεινε μισθό 7000 ευρώ για διευθυντική θέση σε δημοσιογράφο του περιοδικού τύπου.
Βέβαια όπως γράφει το enimerosi 24, η σκληροτράχηλη τραβεστί κυβέρνησή μας, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι (με αποτέλεσμα να χυθεί το τσάι δίχως τείνη από τη κούπα του πρωθυπουργού μας) και απαίτησε από εκδότες και Τραπεζίτες να μην.......... δοθεί κανένα δάνειο  στους μηντιάρχες, αν πρώτα δεν συγχωνευθούν οι Τράπεζες!
Έχει προηγηθεί η δανειοδότηση από την Πειραιώς στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» με 25 εκατ. ευρώ, στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με 18 εκατ. ευρώ και  γύρευε πόσα θέλει ο ΔΟΛ.
Στην ουσία 4 άνθρωποι (Η Μάνια Τεγοπούλου, ο Θέμος Ανστασιάδης, ο Τάσος Καραμήτσος και ο Σταύρος Ψυχάρης) θα έχουν λάβει κοντά στα 50 εκατ. ευρώ από μια Τράπεζα.
Λέμε 4 άνθρωποι γιατί δίχως αυτούς δύσκολα θα επιβιώσουν τα συγκεκριμένα μαγαζιά.
Αν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κόψουν λάσπη για άλλες πολιτείες πως θα γυρίσουν πίσω τα 50 μύρια;-στη περίπτωση της Μάνιας έχει μπει μια υποθήκη ακινήτου απ ότι  γνωρίζουμε.
Φυσικά οι Τράπεζες για τριχίλιαρα δανεικά σε δύστυχους ιδιώτες μπορούν να τους πάρουν ακόμη και τα σπίτια.
Το σύστημα του δικομματισμού βλέπεις ήταν πάντα κομμένο  και ραμμένο στα μέτρα των βαρόνων των ΜΜΕ και των Τραπεζιτών.
Καλούμε τους  Έλληνες πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να συνυπολογίσουν και τα παραπάνω  στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ