Καυτή έρευνα : Πόσο σέξ θέλουν οι γυναίκες

Καυτή έρευνα : Πόσο σέξ θέλουν οι γυναίκες

13 Οκτ 2010

Το θέλουν όσο και οι άντρες; Το θέλουν περισσότερο; Αν οι στατιστικές λένε πως ο άντρας σκέφτεται το σεξ κάθε δυο λεπτά, πόσο απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα τον γυναικείο εγκέφαλο;

Η έρευνα του Πανεπιστημίου Queens στον Καναδά δημοσιεύτηκε στους New York Times και τα αποτελέσματα δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν.

Αντρες και γυναίκες, straight ή gay, ξάπλωσαν σε αναπαυτικούς καναπέδες μιας ευρύχωρης άιθουσας του πανεπιστημίου και δέχτηκαν να συνδέσουν τα γεννητικά τους όργανα με ειδικούς μετρητές σεξουαλικού ερεθσιμού (στους άντρες μετρητές στύσης, στις γυναίκες ειδικά φωτόμετρα εντός του κόλπου που μετρούν την ανάκλαση του φωτός λόγω έκκρισης υγρών).


Κατόπιν, παρακολούθησαν μικρά video clip με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα, είχαν στη διάθεσή τους κι ένα joystick σαν εκείνα των τηλεπαιχνιδιών – πατώντας το κουμπί επιβεβαίωναν τον ερεθισμό τους.

Τα video clip είχαν για θέμα σεξ μεταξύ ετερόφυλων ή ομοφυλόφιλων ζευγαριών, άντρες που περπατούσαν γυμνοί, γυναίκες που έκαναν γυμναστικές ασκήσεις ολόγυμνες και ένα ζευγάρι …πιθήκων που έβγαζαν τα μάτια τους on camera. Τα συμπεράσματα όσον αφορά στις γυναίκες επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το λαϊκό άσμα «άλλα μου λεν τα μάτια σου, και άλλα η καρδιά σου».

Σχεδόν στην πλειοψηφία τους οι άντρες αποδείχτηκαν …ειλικρινείς. Πλήρης συμφωνία πάνω και κάτω κεφαλιού: Ο,τι έλεγε το πέος τους, έλεγε και το μυαλό τους. Οι straight άντρες φούντωναν βλέποντας ετερόφυλα ή λεσβιακά ζευγάρια να «τρίβουν το πιπέρι», ή γυναίκες γυμνές σε ασκήσεις, ενώ αδιαφορούσαν στις gay αντρικές σκηνές.

Παράλληλα, η θέα των δυο πιθήκων να το παίζουν πορνοστάρ δεν ξύπνησε μέσα τους κανένα πρωτόγονο ένστικτο. Οι διαθέσεις τους επιβεβαιώθηκαν και με το πάτημα των πλήκτρων στα joypad.

Αν περιμένατε οι γυναίκες να δείξουν τόσο απλοϊκή συμπεριφορά, τότε μάλλον δεν τις ξέρετε καλά. Το γενικό επιστημονικό συμπέρασμα συνοψίζεται στις λέξεις «αλλού γι αλλού». Η λίμπιντό τους χτύπησε κόκινο στο πορνό με ζευγάρια οποιουδήποτε συνδιασμού, ενώ …καλοείδαν τις γυμνές γυναίκες περισσότερο από τους γυμνούς άντρες (να ‘τα μας…). Το καλύτερο:

Οι δυο πίθηκοι-πορνοσταρ ξύπνησαν μέσα τους το ζώο περισσότερο από τους άντρες. Αυτά βέβαια σε ό,τι αφορά στις μετρήσεις του ειδικού οργάνου, γιατί οι ίδιες μέσω του joypad τις επιβεβαίωσαν ελάχιστα ή και καθόλου. Στις λεσβιακές σκηνές οι straight γυναίκες δήλωσαν αδιαφορία (αν και τα όργανα εντός του κόλπου έγραψαν νούμερα), ενώ φυσικά απέσυραν την ψήφο τους στην πιθηκο-τσόντα (πάλι αντίθετα με τις μετρήσεις).

Ο μακαρίτης Ζίγκμουντ Φρόϊντ το χε πει εκατο ολόκληρα χρόνια πριν «Το μέγα ερώτημα που δεν απαντήθηκε ποτέ και και δεν κατάφερα να απαντήσω ούτε εγώ, παρόλα τα 30 χρόνια που ξόδεψα ερευνώντας τη γυναικεία ψυχή, είναι ένα: Τι θέλει επιτέλους μια γυναίκα;».

Ακόμα δεν ξέρουμε αγαπητέ Δόκτωρ. Άλλη μια εξίσου έγκυρη έρευνα από το περιφημο ιντσιτούτο Kinsey απέδειξε με χρήση μαγνητικής τομογραφίας πως ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας έλκεται όπως η μέλισσα το μέλι από «βαριά αντρικά» χαρακτηριστικά:

Μπράτσα, θεληματικό πηγούνι κ.λπ. (βλέπε κηπουροί, μπετατζήδες και καθαριστές πισίνας). Σε άλλες φάσεις του κύκλου η προτίμηση επιστρέφει σε άντρες με μυαλό και προσωπικότητα. Οσο για το Πανεπιστήμιο της California, η μελετη των δικών του ερευνητών έστειλε τις φαντασιώσεις μας στη στρατόσφαιρα:

Ενώ για τους άντρες η άυξηση της λίμπιντο ισοδυναμεί με στόχευση στο αντικείμενο του πόθου (γυναίκες αν είναι straight, αντρες αν είναι gay) στις γυναίκες η αύξηση της λίμπιντο ισοδυναμεί με έλξη προς τα δυο φύλα αδιακρίτως!

Δηλαδή γιατρέ μου αν την κάνω «τούρμπο», δε θα πει όχι αν της προτείνω ένα τριο με τη φίλη της;
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι γυναίκες δεν έρχονται στο κέφι κατά παραγγελία – κι αυτός είναι ο λόγος που το Viagra απέτυχε στην περίπτωσή τους.

Ορμόνες όπως η τεστοστερόνη, που έδειξε σημάδια αύξησης του σεξουαλικού ερεθισμού σε πειράματα και η οκυτοκίνη, που ενεργοποιεί αισθήματα έλξης κι εμπιστοσύνης, ακόμα κι αν μπορούσαμε να τη ρίξουμε στο ποτό της, δεν αρκούν για να την πείσεις να σε ακολουθήσει στο κρεβάτι.

Ακόμα περισσότερο, το φύλο δεν παίζει τόσο ρόλο όσο το άτομο (αγχωθήκατε;)। Αυτό που ουσιαστικά λειτουργεί είναι πως μια γυναίκα είναι μεν αναπάσα στιγμή διαθέσιμη, και μάλιστα το ερωτικό της πεδίο είναι πολύ πιο ευρύ από το αντρικό – αλλά για να πετάξει από πάνω της τα ρούχα, θα πρέπει να συμβάλλουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ