Σταυρώστε τους, σταυρώστε τους...


Σταυρώστε τους, σταυρώστε τους...

 


Β. ΧΙΩΤΗΣ
Celebrities και τηλεπερσόνες για νούμερα στις κάλπες...
Προτού ακόμη ολοκληρωθούν οι συνδυασμοί των υποψηφίων που διεκδικούν τις 13 περιφέρειες και τους 325 δήμους του «Καλλικράτη» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, τα ψηφοδέλτια άρχισαν και πάλι να γεμίζουν από πρόσωπα που συνήθως κοσμούν τις lifestyle στήλες και τα κοσμικά ρεπορτάζ. Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. Εμφανίστηκε για...
πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές του 1993, όταν έθεσαν υποψηφιότητα η Ελένη Ανουσάκη, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος παρουσίαζε τον «Τροχό της τύχης», και η Μίνα Αδαμάκη, η οποία μεσουρανούσε τότε με την τηλεοπτική σειρά «Οι τρεις Χάριτες». Αυτή τη φορά όμως η εμφάνιση ηθοποιών, τραγουδιστών, ποδοσφαιριστών, δημοσιογράφων που κάνουν καριέρα στην τηλεόραση και γενικώς όσων ανήκουν στην κατηγορία των «celebrities» σε ψηφοδέλτια υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων είνα.........ι σχεδόν κατακλυσμιαία. Και κοντά σε αυτούς, χρίζονται για πρώτη φορά υποψήφιοι οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με κόμματα και στοχεύουν στο να εξαργυρώσουν την αναγνωρισιμότητά τους, κατακτώντας δημόσιο αξίωμα και- γιατί όχι;- ένα πρόσθετο εισόδημα σε μια εποχή που ο χώρος του θεάματος γνωρίζει πρωτοφανή κρίση. Τo σύνθημα έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που κλήθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων να συμπεριληφθεί στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μετά την αποτυχημένη απόπειρα να συμπεριληφθεί στις εκλογικές λίστες του ΛΑΟΣ. Ακολούθησε ο τραγουδιστής Διονύσης Μακρής, ο οποίος θα είναι επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Κ.Γκιουλέκα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι ο κ. Γιώργος Αμυράς, παρουσιαστής της εκπομπής της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα», θα διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων απέναντι στον κ. Ν. Κακλαμάνη και τον κ. Γ. Καμίνη, ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος θα είναι ο υποψήφιος του ΚΚΕ για τον Δήμο Στυλίδας.

«Δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχουν μόνο οι πολιτικοί, οι γόνοι των πολιτικών και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα» απαντούν οι περισσότεροι από αυτούς στις πρώτες τους συνεντεύξεις, έχοντας να αντιμετωπίσουν την ειρωνεία της κοινής γνώμης. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο να προτείνουν όταν καλούνται να μιλήσουν για τη δραστηριότητα που θα αναπτύξουν εφόσον εκλεγούν.

Από την άλλη πλευρά, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που γύρισαν την πλάτη σε τέτοιου είδους υποψηφιότητες, παρ΄ ότι φέρνουν ψήφους, ξιφουλκούν κατά των αντιπάλων τους. «Θα γεμίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση με κάθε καρυδιάς καρύδι» υπογραμμίζουν, παρακολουθώντας ήδη την προεκλογική εκστρατεία να εκφυλίζεται.

Ο Ψινάκης και η... πατσαβούρα της Βέρμαχτ
Η αντιπαράθεση για το αν μπορούν να είναι υποψήφιοι πρόσωπα που κάνουν καριέρα σε εκπομπές ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης ή σε εκπομπές που κάποιοι αποκαλούν trash ΤVέχει ως μόνιμη αναφορά το πρόσωπο του Ηλία Ψινάκη.

Για τους ελάχιστους που δεν τον γνωρίζουν,ο Ηλ.Ψινάκης κρίνει τους διαγωνιζομένους στην εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αδιαφορώντας για το αν το λεξιλόγιό του προκαλεί τα μέλη του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Ακόμη και η επίσημη υποβολή της υποψηφιότητάς του δεν έλυσε την απορία των περισσοτέρων για την ακριβή ηλικία του,την οποία ποτέ δεν αναφέρει.Εγινε γνωστός ως μάνατζερ τουΣάκη Ρουβά, αλλά και από τη φράση του«ήμουν κι εγώ στο κότερο», της πολύκροτης υπόθεσης «Τherapin». Διοργάνωσε ειδική εκδήλωση για να διαπιστώσουν οι φίλοι του τα αποτελέσματα της πλαστικής επέμβασης που έκανε στο πρόσωπό του,ενώ ξεδιπλώνοντας και τις αρετές του στην πολιτική αντιπαράθεση,αποκάλεσε «πατσαβούρα της Βέρμαχτ»τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ.Αδωνι Γεωργιάδη. Οι τηλε-αστέρες του Νικήτα Κακλαμάνη
ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ συμμετοχή από τον χώρο των celebrities στα ψηφοδέλτιά του έχει εξασφαλίσει ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνης , ο οποίος πιστεύει ότι ανήκουν και εκείνοι «στο μωσαϊκό της ελληνικής κοινωνίας», έστω και αν ορισμένοι δεν θέλουν να το παραδεχθούν.

Εκτός από τον Ηλία Ψινάκη- τον οποίο κάλεσε στο δημαρχείο για να επισφραγιστεί η συνεργασία τους, φροντίζοντας ταυτόχρονα να ειδοποιηθούν και οι τηλεοπτικές κάμερες-, στους συνδυασμούς του έχει επίσης συμπεριλάβει τη Βάσια Τριφύλλη, η οποία παλαιότερα πολιτευόταν με το ΚΚΕ, τη Μαρία Τζομπανάκη, γνωστή από το σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», και τον ηθοποιό Δευκαλίωνα Κόμη, ο οποίος έπειτα από δύο ταινίες με τον Τίτο Βανδή εγκατέλειψε τον κινηματογράφο και διευθύνει τώρα το γνωστό μπαρ «Κόμης» στο Γαλάτσι.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον κ. Κακλαμάνη θα είναι επίσης ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, αλλά και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Μονακό Ακης Ζήκος. Από την άλλη πλευρά, ο αντίπαλος του κ. Κακλαμάνη και πρώην Συνήγορος του Πολίτη κ. Γ. Καμίνης μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη το ψηφοδέλτιό του, ωστόσο συμπεριέλαβε ήδη ένα γνωστό όνομα που προκάλεσε συζητήσεις. Υποψήφιος στον συνδυασμό του θα είναι ο Δημήτρης Τσαμπρούνης , μέλος της Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας Ελλάδας, εκπρόσωπος Τύπου του Αthens Ρride και γνωστός από τον ακυρωθέντα γάμο του με ομόφυλο στην Τήλο. Ψίθυροι καρδιάς στη... Στυλίδα
ΕΙΝΑΙ ο ηθοποιός που τη δεκαετία του ΄90 ήταν το σύμβολο του σεξ στην Ελλάδα και που διατηρεί ακόμη το ρεκόρ της υψηλότερης τηλεθέασης με το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε («Ψίθυροι καρδιάς»). Τους τελευταίους μήνες η καρδιά τουΑπόστολου Γκλέτσου χτυπά στη Στυλίδα,όπου έχει θέσει υποψηφιότητα διεκδικώντας τον ομώνυμο δήμο της ιδιαίτερης πατρίδας του. Στο παρελθόν ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΚΚΕ στον Πειραιά και,γενικώς,εκφράζει την πρόθεση να εγκαταλείψει τον χώρο του θεάματος,εφόσον φυσικά εκλεγεί.Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε lifestyle περιοδικό υπογράμμισε ότι έχει ήδη συγκροτήσει την επιτελική ομάδα του και ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει την καριέρα του, παρ΄ ότι, όπως πρόσθετε, δεν θέλει να παντρευτεί καμία καρέκλα.

Ο κ.Γκλέτσος δεν είναι πάντως ο μοναδικός υποψήφιος από τους συντελεστές των «Ψιθύρων καρδιάς».Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράςΜανούσος Μανουσάκηςείναι επίσης υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου,αλλά στη Σπάρτη,συμμετέχοντας στον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου κ.Κ. Φούρκαπου υποστηρίζεται από τη ΝΔ.

Διονύσης Μακρής: ήταν η ζωή του κόλαση!
[Αναδείχθηκε από το talent show «Dreamshow», έκανε σουξέ, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν έναν ύμνο από αυτόν, αλλά στο ψηφοδέλτιο θα ψάχνουν το «Διονύσης Μακρής» και δεν θα το βρίσκουν ]
Αναδείχθηκε από το talent show «Dreamshow», έκανε σουξέ, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν έναν ύμνο από αυτόν, αλλά στο ψηφοδέλτιο θα ψάχνουν το «Διονύσης Μακρής» και δεν θα το βρίσκουν
ΠΡΩΤΑ κατέκτησε τον χώρο των ριάλιτι. Επειτα κατέκτησε τις αθηναϊκές πίστες. Στη συνέχεια κατέκτησε τον λαό του ΠΑΟΚ. Και ήρθε τώρα η σειρά να κατακτήσει και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, έστω και ως δημοτικός σύμβουλος με τη ΝΔ και τον συνδυασμό του κ. Κ.Γκιουλέκα!

Ο τραγουδιστής Διονύσης Μακρής έγινε γνωστός από την εκπομπή «Dreamshow» και στη συνέχεια με το σουξέ «Ηταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες απόλαυση». Σιγά που θα άφηνε τέτοιον «ψηφομαγνήτη» ο έμπειρος στην επικοινωνία κ. Γκιουλέκας! Τον ενέταξε αμέσως στον κύκλο των συνεργατών του, ιδιαίτερα μετά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον τραγουδιστή να ηχογραφήσει το CD που θα κυκλοφορήσει η ομάδα σε λίγο καιρό, με νέους ύμνους, σε στίχους και σύνθεση που υπογράφουν φίλαθλοι!

«ΠΑΟΚ μαζί για μια ζωή, εσύ είσαι ο θεός μου, είσαι για μένα η κόλαση και ο παράδεισός μου» έγραψαν τα «παιδιά» του Δικεφάλου του Βορρά και θα τραγουδήσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, για τον οποίο χτυπιέται ήδη ο κ. Π. Ψωμιάδης που δεν σκέφθηκε να τον προσεγγίσει πρώτος.

Μόνο που ο κ. Μακρής έχει ένα μικρό πρόβλημα εκλογιμότητας. Ολοι τον γνωρίζουν ως Μακρή, ενώ το πραγματικό του επίθετο είναι Συντριβάνης.

Αν στην Αθήνα «πουλάει» η τηλεόραση, στη Θεσσαλονίκη πουλάει το ποδόσφαιρο. Και ο κ. Γκιουλέκας, που το γνωρίζει καλά, φρόντισε και τις άλλες μεταγραφές του. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή του θα είναι επίσης ο κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ), ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος (πρόεδρος του ΑΣ Αρης), καθώς και οι πρώην ποδοσφαιριστές Ντίνος Κούης (Αρης), Χρήστος Τερζανίδης (ΠΑΟΚ) και Λάκης Παπαϊωάννου (Ηρακλής και ΠΑΟΚ).

Υποψήφιος με τον κ. Γκιουλέκα θα είναι ο γνωστός ανθοπώλης στη συμπρωτεύουσα κ. Μανώλης Σύλλης.

Τα δυνατά χαρτιά του Μαντούβαλου
[Μεταμεσονύκτια εκπομπή παρουσιάζει ο κ. Φίλιππος Καμπούρης (αριστερά, στο μέσον), συνυποψήφιος του «Αγγελου» Γιώργου Μανιάτη στον Πειραιά ]
Μεταμεσονύκτια εκπομπή παρουσιάζει ο κ. Φίλιππος Καμπούρης (αριστερά, στο μέσον), συνυποψήφιος του «Αγγελου» Γιώργου Μανιάτη στον Πειραιά
ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ σαλόνια» και η κοσμική πλευρά της πολιτικής εκπροσωπούνται δυναμικά στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά κ.Π. Μαντούβαλου.

Ξεχωρίζει ο δημοσιογράφος κ.Φίλιππος Καμπούρηςπου παρουσιάζει μεταμεσονύχτια εκπομπή στο Εxtra Channel, όπου το κεντρικό concept είναι να δημιουργεί εστίες έντασης,ώστε να διαπληκτίζονται οι προσκεκλημένοι του με τον μόνιμο προσκεκλημένο του κ.Ανδρέα Ευαγγελόπουλο, που αυτοαποκαλείται «εθνικός σταρ». Η εκπομπή του κ.Καμπούρη θεωρείται ο ορισμός της trash ΤV, αλλά ο ίδιος είναι εδώ και χρόνια οργανωμένο στέλεχος της ΝΔ στον Πειραιά και θεωρείται από τους πιο σκληρούς κομματάρχες στην περιοχή.

Στον συνδυασμό του κ. Μαντούβαλου συμμετέχει επίσης ο ηθοποιόςΜιχάλης Μανιάτης που έγινε γνωστός από τις κινηματογραφικές ταινίες «Αγγελος»,«Αγόρια στην πορνεία»,«Το σινεμά γυμνό»,«Ζητείται δράκος» και «Λούφα και Παραλλαγή»,στον ρόλο του σχεδιαστή Καρλάτου.

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Μαντούβαλου είναι επίσης ο καλλιτεχνικός παραγωγός κ.Ν.Θωμάς, καθώς και έξι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Πειραιά.

Η στρατιά των δημοσιογράφων
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον εκλογική αναμέτρηση στην οποία να μην πρωταγωνιστούν δημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια και δεν αποτελούν εξαίρεση ούτε οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Γιώργος Αμυράς, ο οποίος μέχρι πρότινος παρουσίαζε την εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» στη ΝΕΤ, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον συνδυασμό «Επιμένουμε Αθήνα».

Οι κκ. Νάσος Αθανασίου και Μάκης Γιομπαζολιάς θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του κ. Ι. Δημαρά στην Περιφέρεια Αττικής, όπως και η κυρία Αννα Καραμανλή , αλλά με τον συνδυασμό του κ. Β. Κικίλια.

Η κυρία Αφροδίτη Χρυσοχόου είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Κ. Γκιουλέκα, ενώ ο ηθοποιός και συγγραφέας κ. Μάκης Δελαπόρτας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αργυρούπολης με τον συνδυασμό του ανεξάρτητου κ. Χάρη Πασβαντίδη.

Από τον χώρο των ηθοποιών ο κ. Γιώργος Αρμένης θα είναι υποψήφιος με τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Ευ. Αργύρη, ενώ οι κυρίες Βάσια Παναγοπούλου και Μαρία Γεωργιάδου θέτουν υποψηφιότητα στον Δήμο ΚηφισιάςΕκάλης- Ερυθραίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ