Ο διαιτητής με την Cayenne που δηλώνει «doctor»!

Ο διαιτητής με την Cayenne που δηλώνει «doctor»!


Γιώργος Δαλούκας: ο άνεργος ρέφερι, τα μυστικά της μεγάλης ζωής του και τα ψέματα με τον πανεπιστημιακό τίτλο

Εδώ και έναν χρόνο σταμάτησε να δουλεύει σε κατάστημα ορθοπεδικών στο κέντρο του Βόλου. Τον Οκτώβριο του 2007 η συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τον διέγραψε από τη θέση του υποψηφίου διδάκτορα και πριν από τρεις εβδομάδες αποφάσισε να σταματήσει να σφυρίζει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ύστερα από όας έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Άρη...
Ο Γιώργος Δαλούκας, όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, είναι άνεργος, αλλά κυκλοφορεί στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου με μια μαύρη Proche Cayenne που κοστίζει 90.000 ευρώ, αποδεικνύοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο αυτό που περιγράφουν όσοι ξέρουν καλά τις συνήθειές του.
Ο τρόπος ζωής του Δαλούκα παραπέμπει στο lifestyle οικονομικά εύρωστων επιχειρηματιών. Στον κοινωνικό του περίγυρο αλλά και σε δημόσιες τοποθετήσεις του δηλώνει ότι εργάζεται ως προϊστάμενος στο Εργαστήριο Νευροπαθολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχοντας διδακτορικό στη Νευροψυχολογία του παιδιού.
Ως «doctor» συστήνεται λοιπόν αλλά τον Οκτώβριο του 2007 διεγράφη από τη γενική συνέλευση του Πανεπιστημίου. Ο Βολιώτης διαιτητής όμως συνέχιζε να επικαλείται σε συνεντεύξεις τη σχέση με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ