Η υποψήφια του αιώνα...!

Η υποψήφια του αιώνα...!

 




Οι δρόμοι έχουν γεμίσει με προεκλογικές αφίσες και φυλλάδια, οι καφετέριες γίνονται πεδία μάχης υποψηφίων που τρέχουν για μια χειραψία, οι τηλεοπτικές εκπομπές μάς προβάλλουν ανελλιπώς τις αποκρουστικές φάτσες των μελλοντικών αρχόντων μας, στο Facebook μάς τα έχουν σπάσει και με τα sms έχουμε ξενερώσει πολλάκις, αφού εκεί που περιμένουμε μήνυμα για ραντεβουδάκι, ενημερωνόμαστε(;) για την επόμενη προεκλογική συνάντηση.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η αναβολή του «Νησιού» για να προβληθεί η διακαναλική συνέντευξη του ηλιθίου. Αν δεν το μάθατε, και ο έτερος ηλίθιος (το «αντιγκαντεμικό σαμαράκι»), σκοπεύει να δώσει κι αυτός συνέντευξη την άλλη Δευτέρα…
Μέσα σε όλο αυτό το προεκλογικό τουρλουμπούκι, ήρθε αυτή σαν όνειρο, σαν όαση στην έρημο, σαν μεγαλοεπενδυτής στον ΠΑΟΚ, σαν γοργόνα για να με σώσει από τα σαρωτικά νερά του ωκεανού, σαν νεράιδα που ήρθε με μετατρέψει από βάτραχο σε πρίγκιπα με ένα της φιλί… Κυρίες και κύριοι, αν δεν ψηφίσετε την παρακάτω υποψήφια, θα κάνω περιτομή. Κι αυτό είναι δέσμευση.



ΥΓ1. Δεν είναι μοντάζ
ΥΓ2. Μου έχει τύχει αρκετές φορές, να με αποκαλέσουν "Πούλου", όταν γράφω βιαστικά το επώνυμό μου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ