Πάρκαρε την Ferrari του σε θέση αναπήρου λόγω τσιγκουνιάς

Πάρκαρε την Ferrari του σε θέση αναπήρου λόγω τσιγκουνιάς

 

 
Ferrari F430 Spider
Τη θέση πάρκινγκ ενός ανθρώπου με κινητικά προβλήματα που είχε πεθάνει από το 2008 χρησιμοποιούσε παράνομα ένας Ινδός εκατομμυριούχος οδοντίατρος ο οποίος στάθμευε εκεί τη Ferrari του.
Ο 32χρονος Chirag Patel είναι ιδρυτής μιας αλυσίδας οδοντιατρικών καλλυντικών και διαθέτει σπίτι αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών και πανάκριβα αυτοκίνητα. Ωστόσο, ο γιατρός πιάστηκε να χρησιμοποιεί το πάρκινγκ του νεκρού άνδρα ο οποίος είχε πεθάνει από το 2008.
Μάλιστα, ο εκατομμυριούχος που ζει στο προάστιο του Kingston καταγράφτηκε περισσότερες από έξι φορές να παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο.
Σύμφωνα με τις Times Of India, ο Patel υποστήριξε πως μπέρδεψε τα πάρκινγκ ενώ παραδέχτηκε μόνο τις δύο κατηγορίες για κατάχρηση σήματος.
Με σκληρά λόγια μίλησε ο δικηγόρος του γιατρού, Michael Levy. “Το συμβούλιο είναι γελοίο και έκανε αδέξιες κινήσεις. Ο πελάτης μου βρισκόταν σε διαδικασία πώλησης μιας Bentley για να αγοράσει μια Ferrari. Ωστόσο περίμενε για την άδεια και χρησιμοποίησε αυτή τη θέση πάρκινγκ για έξι μέρες”.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου είπε “Χρησιμοποιώντας τη θέση ενός νεκρού ενώ υπάρχει η οικονομική δυνατότητα αφού διαθέτει μια Ferrari, είναι απαράδεκτο. Η κατάχρηση του μπλε σήματος είναι συχνή και οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποιούν τις θέσεις ενός ηλικιωμένου ή ατόμου με αναπηρία για να γλιτώσουν την πληρωμή τελών στάθμευσής”.
Πηγή: Cosmo.gr

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ