Δημοπρασία παρθενιάς στο Internet

Δημοπρασία παρθενιάς στο Internet

 

 
Παρθένα
Μαλλον έχει αρχίσει να γίνεται της μόδας να δημοπρατούν οι έφηβες την παρθενιά τους, αφού μέχρι τώρα έχουμε ήδη δει 2-3 περιπτώσεις. Θέλοντας λοιπόν μια έφηβη από το Χονγκ Κονγκ να μαζέψει χρήματα για τα Χριστούγεννα, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια αγγελία σε ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης εφήβων, δημοπρατώντας την παρθενιά της. Όπως είναι αναμενόμενο η ιστορία αυτή έχει τραβήξει τα βλέμματα της αστυνομίας.

Η εν λόγω αγγελία που δημοσιεύτηκε από την κοπέλα η οποία έλεγε ότι χρειάζεται επειγόντως χρήματα, δέχτηκε πολλές προσφορές, με την μεγαλύτερη να φτάνει τα 60.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ, δηλαδή περίπου 7000 ευρώ.
Δυστυχώς όμως η ιδέα αυτή δεν άρεσε και πάρα πολύ στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να κάνει προειδοποιήσεις πως τόσο το κορίτσι, όσο και αυτός που προσέφερε τα χρήματα μπορεί να διωχθούν ποινικά, γράφοντας στην ιστοσελίδα: “Μην πουλάτε το κορμί σας για χρήματα. Τα ραντεβού με ανταλλάγματα θα βάλουν φραγμό στο μέλλον σας”.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η αγγελία μπήκε από την ίδια την κοπέλα στις 9 Δεκεμβρίου, αναφέροντας πως είναι έφηβη και ξεκινώντας την δημοπρασία με αρχική τιμή τα 10.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ. Οι προσφορές που δεχτηκε ήταν γύρω στις 100 (μερικές εκ των οποίων ζητούσαν φωτογραφία) με μεγαλύτερη αυτή του “Υστερικού”.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ