Ενταλμα σύλληψης για τον "δράκο" του Internet!

Ενταλμα σύλληψης για τον "δράκο" του Internet!

 
Στα δίχτυα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής έπεσε ο παιδόφιλος «δράκος» του Διαδικτύου! Ολα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί σε βάρος του 50χρονου ηλεκτρολόγου διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα, που έπειτα από προσεκτική μελέτη της δικογραφίας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.
Το συγκεκριμένο άτομο, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν απλώς ένας διακινητής πορνογραφικού υλικού, αλλά είναι και ύποπτος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.
Εξαιτίας αυτού, όλο αυτό το διάστημα.... που εξεταζόταν η υπόθεσή του με την κατηγορία της διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού, στο πλαίσιο της επιτυχημένης αστυνομικής επιχείρησης «Σφυροκόπημα», ο 50χρονος βρισκόταν σε στενό κλοιό από τις αρχές κι έτσι μόλις βγήκε το ένταλμα συνελήφθη αμέσως!
Ωστόσο, η έρευνα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν σταματά εδώ, καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει έρθει σε άμεση επαφή με πολλούς ανηλίκους και μάλιστα να έχει ασελγήσει σε βάρος τους.
Τη δράση του 50χρονου ηλεκτρολόγου από περιοχή των νοτίων προαστίων είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso» με ρεπορτάζ που αφορούσε τη δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου. Οι αστυνομικοί μετά από πολύμηνη έρευνα έφτασαν στα ίχνη του ηλεκτρολόγου ο οποίος μέσω του Διαδικτύου διακινούσε υλικό σκληρού παιδικού πορνό. Οταν εισέβαλαν στο σπίτι του, εκτός από το σκληρό παιδικό πορνό που βρήκαν αποθηκευμένο σε δύο υπολογιστές, ανακάλυψαν και το προφίλ εκατοντάδων ανήλικων Ελληνόπουλων από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Ο 50χρονος παιδόφιλος φαίνεται πως είχε -τουλάχιστον- διαδικτυακή επικοινωνία με εκατοντάδες ανηλίκους που είχε κάνει φίλους. Αμέσως η έρευνα των έμπειρων αξιωματικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής στράφηκε στο παρελθόν αλλά και στο παρόν του παιδόφιλου από τα νότια προάστια.
Διαπιστώθηκε, λοιπόν, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος πριν από περίπου δύο χρόνια είχε κατηγορηθεί από τις αστυνομικές αρχές και τη Δικαιοσύνη για παρενόχληση και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων, καθώς προέκυψε πως τριγυρνούσε στα σχολεία της γειτονιάς του και παρενοχλούσε ανήλικους μαθητές και μαθήτριες. Μάλιστα, αρκετοί γονείς που γνώριζαν τη δραστηριότητά του τον είχαν ξυλοκοπήσει, ενώ παράλληλα τον είχαν καταγγείλει και στην αστυνομία.
Από τις νέες έρευνες διαπιστώθηκε πως τουλάχιστον με δύο από τα παιδιά που είχε γνωρίσει σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είχε έρθει σε επαφή και είχε γνωριστεί μαζί τους, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει προκύψει πως είχε ασελγήσει σε βάρος τους. Η έρευνα, όπως είπε στην «Espresso» αξιωματικός με γνώση των ερευνών, θα τραβήξει σε μάκρος καθώς ο 50χρονος παιδόφιλος στα αρχεία του είχε αποθηκευμένα τα προφίλ εκατοντάδων παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, από την Ελλάδα.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ