iPad 2: μικρό και με πολλές υποδοχές σύνδεσης

iPad 2: μικρό και με πολλές υποδοχές σύνδεσης

 

13 Οκτ 2010
Το iPad μπορεί να μην έχει κλείσει ένα χρόνο παρουσίας στην αγορά, ωστόσο έχουν φουντώσει οι φήμες για το διάδοχο του. Οι τελευταίες φημολογίες σχετίζονται με το μέγεθος οθόνης όπως και με τις διάφορες δυνατότητες σύνδεσης που θα προσφέρει.

Έως τώρα διάφορα δημοσιεύματα ανάφεραν ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μια μικρότερη έκδοση του Tablet της. Όπως γράφει το CNet, ένα iPad με οθόνη 7" δεν βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης αλλά είναι... ήδη έτοιμο.

Συγκεκριμένα η Apple εξ αρχής είχε καταλήξει σε δύο μεγέθη οθόνης, το γνωστό μοντέλό με την οθόνη των 9,7" και μια μικρότερη έκδοση - τελικά αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην αγορά μόνο το μεγάλο μοντέλο. Από τεχνικής απόψεως - με μόνη διαφορά στο μέγεθος οθόνης - τα δύο μοντέλα είναι ίδια.

Ωστόσο αν το μικρό iPad παραμείνει έτσι ή αλλάξει δεν το γνωρίζουμε. Καθώς πληθαίνουν οι φήμες για μια νέα έκδοση του Tablet, η οποία δεν θα είναι μόνο μικρότερη, λεπτότερη και ελαφρύτερη αλλά θα προσφέρει και νέες λειτουργίες. Έτσι το νέο iPad, σύμφωνα με το Bloomberg, θα διαθέτει μια υποδοχή micro USB και μια ενσωματωμένη κάμερα.

Η κυκλοφορία του iPad 2 αναμένεται για το δεύτερο τρίμηνο του 2011. Μια υπόθεση που έχει αρκετή δόση αληθείας καθώς το αντίστοιχο χρονικό διάστημα είχε κυκλοφορήσει και το πρώτο iPad. Εκτός αυτού ο συνήθης κύκλος ενός προϊόντος της Apple ανέρχεται σε ένα περίπου χρόνο.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ