Lumix Phone: κινητό με κάμερα στα 13,2MPixels

Lumix Phone: κινητό με κάμερα στα 13,2MPixels

 

7 Οκτ 2010
H Panasonic παρουσίασε στην ιαπωνική έκθεση τεχνολογίας CEATEC, το νέο της κινητό τηλέφωνο που ακούει στο όνομα Lumix Phone, διαθέτει ένα μικρό συρόμενο πληκτρολόγιο και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, ροζ, μπλε και χρυσαφί).Και όπως προδίδει η ονομασία του - το Lumix προέρχεται από τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της εταιρείας - ο κατασκευαστής δίνει μεγάλη σημασία στην ενσωματωμένη κάμερα.
Το νέο κινητό θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στην Ιαπωνία το Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2011 από την εγχώρια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας NTT DoCoMo. Ιδιαιτερότητα του θα είναι η κάμερα των 13,2MPixels που θα ενσωματώνει.
Ένας ειδικός αισθητήρας εικόνας θα φροντίζει για τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, ενώ ένα φλας από Ξένο θα σας προσφέρει τον απαραίτητο φωτισμό για λήψεις σε σκοτεινά περιβάλλοντα.
Με διαστάσεις 116 x 52 x 17,7mm το Lumix Phone ανήκει στα "γεμάτα" κινητά της αγοράς, ενώ ζυγίζει, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, τα χορταστικά 146 γραμμάρια. Επιπλέον ενσωματώνει μια οθόνη LCD των 3,3".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ