Δέν θα ξεχαστεί ποτέ....O Λένον θα έκλεινε τα 70

O Λένον θα έκλεινε τα 70
 
 
Με ένα διαφορετικό λογότυπο που συνοδεύεται απο βίντεο, η Google τιμά τη συμπλήρωση 70 χρόνων απο τη γέννηση του θρυλικού σκαθαριού.Οι θαυμαστές ανά τον κόσμο γιορτάζουν τα "γενέθλια" με βίντεο. Μήνυμα της Γιόκο Όνο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Google προσαρμόζει το λογότυπό της για να τιμήσει κάποια επέτειο. Το πρωτόγνωρο είναι πως αυτή τη φορά στο λογότυπό της με το οποίο τιμά τα 70 χρόνια απο τη γέννηση του Τζόν Λένον έχει προσαρμόσει κι ένα βίντεο 32 δευτερολέπτων. Κατα τη διάρκεια αυτού του βίντεο ακούγεται το "Imagine" ενω προβάλλονται σκίτσα που παραπέμπουν στο ............θρυλικό σκαθάρι.

Σε όλες τις ευρωπαϊκές και ασιατικές μηχανές αναζήτησης η αρχική σελίδα του Google είναι διακοσμημένη έτσι ώστε οι χρήστες με ένα κλικ πάνω στο λογότυπο μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο.

Το σήμα της διεθνούς πύλης αναζήτησης έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε κάθε γράμμα της λέξης Google να έχει αντικατασταθεί με σχέδιο λουλουδιών και πεταλούδων σε μαύρο και άσπρο χρώμα που παραπέμπει αμέσως στο δολοφονημένο μέλος του συγκροτήματος των Beatles.

Ο Τζον Λένον, αν ζούσε, θα συμπλήρωνε σήμερα Σάββατο τα 70 του χρόνια, επέτειος που θα γιορταστεί με ιδιαίτερες εκδηλώσεις στο Λίβερπουλ στη Νέα Υόρκη και στο Ρέικιαβικ. Ο δημιουργός των αξεπέραστων τραγουδιών " Imagine", "Strawberry Fields Forever" και "All you Need is Love" δολοφονήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1980 στη Νέα Υόρκη.



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ