Περαστικά και σιδερένιος :Πάλεψε για τη ζωή του και βγήκε νικητής o N. Παπάζογλου

Πάλεψε για τη ζωή του και βγήκε νικητής o N. Παπάζογλου

 

Αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας ήρθε τον τελευταίο καιρό ο μεγάλος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Νίκος Παπάζογλου, ο οποίος τελικά βγήκε νικητής από αυτήν την περιπέτεια.

Ο Νίκος Παπαζογλου πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, που τον ανάγκασε να αποσυρθεί για λίγο καιρό από το τραγούδι, που τόσο πολύ αγαπά και να απομονωθεί στη Νίσυρο. Τελικά όμως, πάλεψε με δύναμη ψυχής, επιβεβαιώνοντας το προσωνύμιό του ως “γνήσιος καουμπόης της μουσικής σκηνής”. Σήμερα, ο ίδιος δηλώνει πως είναι καλά και όλα είναι πλέον υπό έλεγχο.
.............

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της “Espresso” ο γνωστός ερμηνευτής αναγκάστηκε να αποσυρθεί προσωρινά, καθώς πέρασε μέρες αγωνίας τόσο ο ίδιος, όσο και η...

οικογένειά του. Παρόλα αυτά, εκείνος δεν κοινοποίησε το πρόβλημά του. Το πάλεψε με ηρεμία, αυτήν την ηρεμία που χαρακτηρίζει τον τρόπο ζωής του.

“Τώρα είμαι καλά. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παπάζογλου σε αυτούς που επικοινώνησαν μαζί του για να του ευχηθούν περαστικά.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ