Oι απολύσεις και μια χούφτα πάμπλουτα τσογλάνια των ΜΜΕ...

Oι απολύσεις και μια χούφτα πάμπλουτα τσογλάνια των ΜΜΕ...

 


Ενώ οι άνεργοι στην Ελλάδα πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο, ενώ αυξάνονται οι άστεγοι που σκοτώνονται μεταξύ τους για ένα παγκάκι , ενώ οι νέοι Έλληνες εγκαταλείπουν την χώρα, η ίδια κλειστή κάστα Τραπεζιτών-Μηντιαρχών και διεφθαρμένων πολιτικών εξακολουθεί ν ασελγεί σε βάρος των πολιτών .
Την ίδια στιγμή οι απολύσεις στα ΜΜΕ και η τσογλάνικη συμπεριφορά των επιχειρημαστιών τους, συνεχίζουν ακάθεκτες. Μάλιστα κάποια...

από τα καθάρματα, τoυς επιχειρηματίες των ΜΜΕ, αρνούνται να πληρώσουν τους μισθούς η τους δίνουν πετσοκομμένους, πατώντας πάνω στη δυνατότητα που τους παρέχει το Μνημόνιο για την ελαστική-στη κυριολεξία λάστιχο-μορφή εργασίας.
Οι επιχειρηματίες των ΜΜΕ, που εμφανίζονται πιο αδίστακτοι είναι εκείνοι που πλούτισαν, απέκτησαν τεράστια προσωπική περιουσία, με τα δάνεια των ανυπόληπτων Τραπεζιτών και την εισαγωγή τους στο Χρηματιστήριο στη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Σημιτάκο.
Τα τσογλάνια-ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και οι κολλητοί τους τραπεζίτες που τους ενώνουν οι αλλαξοκωλιές , έχουν συστήσει μια συμμορία που μπροστά τους ο Βλαστός είναι κολλεγιόπαιδο.
Το ένα χέρι νίβει τα άλλο και τα δυο την εξουσία.
Αντί οι κηφήνες ιδιοκτήτες των ΜΜΕ ν απολύουν κόσμο, γιατί δεν βάζουν χρήμα στα σαπάκια τις επιχειρήσεις τους, από τα προσωπικά τους πλούτη;Μαζί τους θα τα πάρουν οι παλιοχαμούρες;
Γιατί για μια ακόμη φορά περιμένουν από του Τραπεζίτες και την υποταχτική κυβέρνηση, να καθαρίσουν για πάρτη τους;
Ως πότε θ ανεχόμαστε μια χούφτα συμμορίτες αδέλφια;.
..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ