Porsche στην Formula ! ! ! ! ! ! ! !


Porsche στην Formula 1

 

Η είδηση βγήκε από τα χείλη του νέου διευθύνων σύμβουλου της Porsche, Matthias Mueller, o οποίος ερωτώμενος από δημοσιογράφο το κατά πόσο είναι λογικό, τόσο η Porsche όσο και η Audi να συναγωνίζονται στο Le Mans, από την στιγμή που πλέον ανήκουν στον ίδιο όμιλο.Ο Mueller απάντησε: ” Δεν μας ενδιαφέρει πλέον η πρώτη κατηγορία LMP1 του LeMars, δεν είναι τόσο ευχάριστη για εμάς. Πρέπει να συζητήσουμε για το ποια εταιρία θα μείνει στο LMP1 και ποια θα μπει στην Formula 1. Έτσι θα έχουμε μια βάση όπου θα μετρήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά”, συμπλήρωσε ο Mueller.Αν λάβουμε υπόψιν, ότι τον περασμένο Ιούνιο, ο διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Audi, Wolfgang Ullrich είχε δηλώσει ότι η Audi και η F1 δεν ταιριάζουν τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η Porsche ίσως είναι η εταιρία που θα μπει τελικά στο grid της F1.
Και με την VW τι θα γίνει αναρωτιέσαι; Όπως θα θυμάσαι, είχε ακουστεί ότι και αυτή θα μπει στην F1 το 2013 άμα αλλάξουν οι κανονισμοί στον τομέα των κινητήρων αρχικά προμηθευτής κινητήρων και στη συνέχεια ως ανεξάρτητη ομάδα.
Η Porsche έχει να συμμετάσχει στην Formula 1 από το 1991 όταν ήταν προμηθευτής κινητήρων στην ομάδα του Footwork.
Ο Mueller έβγαλε και δεύτερη είδηση, ότι η Volkswagen σκέφτεται να μπει στο NASCAR, αφού έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τους υπευθύνους της Αμερικάνικης σειράς αγώνων και είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει από την επόμενη σεζόν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ