ShopnSave.gr: Σύγκριση τιμών Supermarkets - επιλέγεις, συγκρίνεις, κερδίζεις...

ShopnSave.gr: Σύγκριση τιμών Supermarkets - επιλέγεις, συγκρίνεις, κερδίζεις...

 
 

Ένα site εύχρηστο και απλό που σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις τις τιμές προϊόντων που υπάρχουν σε διαφορετικά γνωστά supermarkets. Το ήξερες ότι μπορείς να εξοικονομείς καθημερινά μέχρι και πάνω από 50% κάνοντας τις αγορές σας από το καταλληλότερο Supermarket;
To shopnsave.gr ξεκίνησε να το κάνει αυτό συγκρίνοντας προϊόντα ανάμεσα σε 5 πολύ γνωστά supermarkets: ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Carrefour, Γαλαξίας, Βερόπουλος.........

Τα χρήματα που μπορείς να εξοικονομείς κάθε μήνα κατόπιν σύγκρισης και προσεκτικών αγορών είναι αρκετά.
Στο shopnsave.gr μπορείς να ψάξεις είτε με το είδος που σε ενδιαφέρει είτε με τον κατασκευαστή του με την έξυπνη μηχανή αναζήτησης. Μπορείς επίσης να πλοηγηθείς στις κατάλληλες κατηγορίες μέσω του αναλυτικού καταλόγου με τις κατηγορίες και υποκατηγορίες του.
Σε κάθε κατηγορία προϊόντος εμφανίζονται αυτόματα οι οικονομικότερες τιμές στα είδη της κατηγορίας αυτής. Αν θέλεις όμως μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένο Supermarket για να δεις τις τιμές μόνο από αυτό το Supermarket καθώς και την απόκλισή τους από τον μέσο όρο τιμών της υπόλοιπης αγοράς! Παράλληλα, τόσο στο πρωτοσέλιδό, όσο και στις εσωτερικές σελίδες κάποιας κατηγορίας, θα βλέπεις με μια ματιά σε ποιά προϊόντα εξοικονομείς τα περισσότερα χρήματα τόσο σε ποσοστό επί τοις εκατό όσο και σε απόλυτο χρηματικό ποσό.
Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι τη σελίδα “Οι καλύτερες προσφορές της αγοράς” όπου και εκεί βλέπεις σε καθημερινή βάση τις σημαντικότερες προσφορές της ημέρας. Οι προσφορές αυτές ανακαλύπτονται από τους κατασκόπους του shopnsave.gr χωρίς δελτία τύπου και διαφημιστικά φυλλάδια από τα Supermarkets.
Βάλε στο καλάθι τα προϊόντα που θέλεις και εκτύπωσε το ώστε να πάρεις μαζί σου τη λίστα αγορών για να τη χρησιμοποιήσεις στην επόμενη επίσκεψή σου σε κάποιο Supermarket.

Και όλα αυτά, χωρίς καν να χρειαστεί να κάνεις εγγραφή!


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ