Ομοφυλόφιλοι "stars" νοικιάζουν μοντέλα για "ξεκαρφωμα"

Ομοφυλόφιλοι "stars" νοικιάζουν μοντέλα για "ξεκαρφωμα"

 


Η αρχή έγινε πριν λίγα χρόνια με γνωστό σεναριογράφο που κυκλοφορούσε με μοντέλο. Ο σεναριογράφος ήταν γνωστός -σε ορισμένους καλλιτεχνικούς κύκλους -ομοφυλόφιλος. Για να ξεπεράσει το "στίγμα" δέχτηκε, με προτροπή γνωστού του δημοσιογράφου να "νοικιάσει" με τον... μήνα γνωστό μοντέλο και να το παρουσιάζει σαν φίλη του.
Η τιμή καθορίστηκε στις 3.000 ευρώ τον. μήνα συν τα έξοδα....
παράστασης (ρούχα, κομμωτήρια, κ.λ.π.). Το "ειδύλλιο" ξεκίνησε, πήρε δημοσιότητα και κράτησε με κάτι ψευτοχωρισμούς, αρκετά χρόνια.
Το μοντέλο γρήγορα πήρε και το βάπτισμα του πυρός
σαν ηθοποιός κάτι που και σήμερα κάνει χωρίς, βέβαια, μεγάλη..... επιτυχία... Όταν το "ειδύλλιο" πήρε τέλος η μοντέλα αντικαταστάθηκε με ανερχόμενη τραγουδίστρια.
Η συνέχεια έγινε από ένα βορειοελλαδίτη τραγουδιστή που βάδισε στα ίδια χνάρια με τον σεναριογράφο
και "μίσθωσε" μια μοντέλα για να κατασκευάσει το δικό του "ειδύλλιο" με αγάπες, λουλούδια , χωρισμούς, "επανασυνδέσεις" και πολύ μυστήριο...
Η μοντέλα γρήγορα εξελίχθηκε σε τηλεπαρουσιάστρια και σήμερα απασχολεί τα media με τον... "ερωτά" της με άλλο τραγουδιστή που γίνεται πρωτοσέλιδος από τα περιοδικά και τις εφημερίδες !

Η "φάμπρικα" δουλεύει καλά και τηνέχει εφαρμόσει στο παρελθόν και γνωστός μάνατζερ για λογαριασμό πελάτη του - τραγουδιστή
το οποίο συνέδε με απίθανα μοντέλα μέχρι αυτός να φύγει από την "ομπρέλα" του, να βρεί τον δρόμο του και να... παντρευτεί !
Σήμερα οι τιμές μηνιίας ενοικίασης μοντέλων από ομοφυλόφιλους σταρ ξεκινούν -παρά την κρίση - από 5.000 € τον μήνα και η τάση είναι ανοδική στο.... χρηματιστήριο της φήμης,
ενώ συνοδεύεται και από "παροχή υπηρεσιών" ψευτοδημοσιογράφων που πλασάρουν τις σχετικές ειδήσεις στα έντυπα με τα οποία συνεργάζονται !
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ