Οι top-10 φαντασιώσεις των γυναικών στο σεξ

Οι top-10 φαντασιώσεις των γυναικών στο σεξ

 

Αν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να φαντασιώνονται πολύ άτακτα σκηνικά, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε! Οι γυναίκες γίνονται ειδικοί όταν πρόκειται να ονειρευτούν τις πιο ζουμερές φαντασιώσεις.
Το top 10 των γυναικείων φαντασιώσεων καλύπτει τα πάντα, από φετιχισμό μέχρι τρίο και ενδέχεται να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι πολλές από αυτές επιδιώκουν να μην μείνουν μόνο στην φαντασία.
.....
Μερικές ξοδεύουν ανάλογο χρόνο με την ελπίδα ότι οι άντρες τους θα τις βοηθήσουν να αξιοποιηθούν με έμπρακτό τρόπο οι «πονηρές» τους ιδέες. Ακούγεται ενδιαφέρον ε; Τότε συνεχίστε την ανάγνωση, my men, διότι θα σας δώσουμε την πραγματική διάσταση των 10 κορυφαίων σε σειρά προτίμησης φαντασιώσεων, για να καταλάβετε τι ονειροπολεί η κοπέλα σας στην πραγματικότητα, όταν εσείς δεν το περιμένετε καν!
ΝΟΥΜΕΡΟ 10 :
Το Παιχνίδι Της ...

Κυριαρχίας (της δικής της πάνω σας)

Οι γυναίκες λατρεύουν ένα τεράστιο δυνατό αρσενικό που μπορεί να τις σηκώσει στα χέρια του με ευκολία και να τις οδηγήσει στο γραφικό ηλιοβασίλεμα- αλλά μπορεί και να εκπλαγείτε μαθαίνοντας το γεγονός, ότι μία από τις κορυφαίες γυναικείες φαντασιώσεις είναι να έχουν ακριβώς αυτό το παντοδύναμο αρσενικό να τις ικετεύει για σεξουαλική ανακούφιση στην κρεβατοκάμαρα! Μία από τις φαντασιώσεις λοιπόν, σας περιλαμβάνει δεμένους σε ένα κρεβάτι ενώ σας εξαναγκάζει να την ευχαριστήσετε με τη γλώσσα σας. Ολόκληρο το σενάριο απαιτεί από εσάς θρησκευτική προσήλωση και απόλυτη λατρεία στο δικό της σώμα με παράλληλες ικεσίες από την πλευρά σας για να τραβήξετε την προσοχή της. Γιατί όλο αυτό; Μα επειδή έχει τον έλεγχο απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως την πλήρη αφοσίωση του συντρόφου της στην όλη διαδικασία. Τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει;

ΝΟΥΜΕΡΟ 9
Το Παιχνίδι Της Κυριαρχίας ( της δικής σας πάνω της )

Γι αυτήν την φαντασίωση κατηγορούμε κυρίως την τάση του metrosexual. Φαίνεται πως οι σύγχρονες, απελευθερωμένες γυναίκες προτιμούν αληθινούς άντρες που δεν διστάζουν να διαχέουν την τεστοστερόνη τους. Αυτός ο τύπος γυναίκας σε φαντασιώνεται να την βάζετε κάτω, να της ανοίγετε τους γοφούς της με τη βία χρησιμοποιώντας το γόνατό σας και να εισβάλλετε όσο πιο έντονα μπορείτε. Θέλει να νιώσει τα δάχτυλά σας σαν φίδια να κυριαρχούν μέσα στα μαλλιά της και να της τραβάτε το κεφάλι προς τα πίσω- θέλει να νιώσει τα δόντια σας στον ώμο της- θέλει να νιώσει την Άλωση του σώματός της από σας- βέβαια όλο αυτό μόνο στην κρεβατοκάμαρα ( μετά έχει … επιστροφή στην ισότητα!). Αυτό το σενάριο της επιτρέπει να αναδείξει την απόλυτη θηλυκότητά της, δίχως να απαρνείται τις αρχές του φεμινισμού!

ΝΟΥΜΕΡΟ 8
Καθηγητής/Μαθήτρια

Θα εκστασιαστείτε μόλις μάθετε ότι η φαντασίωση της Britney Spears ( ή της Λολίτα για τους πιο κλασικούς) δεν αποτελεί αγαπημένο θέμα μόνο για τους άντρες. Οι γυναίκες λατρεύουν την ιδέα του σχολικού ντυσίματος και συμπεριφοράς με στόχο να δουν την δική σας έκδηλη ικανοποίηση. Αρκετές ίσως να προχωρούσαν και σε ένα βήμα παρακάτω, παίζοντας την άτακτη παιδούλα που δεν θα σταματήσει να σας πειράζει μέχρι να την βουτήξετε, να την στερεώσετε στα γόνατά σας και να της δώσετε ένα καλό μάθημα spanking που τόσο αξίζει και τόσο ποθεί. Ω ναι- έτσι είναι: μπόλικες γενιές μεγάλων γυναικών φαντασιώνονται το σωστό spanking από τον άντρα τους. Και αυτό είναι τόσο συναρπαστικό για τους εξής λόγους: όχι μόνο αυτή η ήπια μορφή κυριαρχίας πονάει τόσο ηδονικά, αλλά συνήθως οδηγεί σε απόλυτα καυτό σεξ.

ΝΟΥΜΕΡΟ 7
Σεξ με έναν ξένο.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν τα κότσια να υποδυθούν αυτήν την φαντασίωση, αλλά πιστέψτε το- οι πιο πολλές το έχουν σίγουρα απολαύσει μέσα στο μυαλό τους. Το σεξ δίχως δεσμεύσεις και περιορισμούς είναι κάτι που πολλές θα ήθελαν να βιώσουν αλλά απομακρύνονται από αυτό κυρίως εξαιτίας πολλών και ασήκωτων για τη συνείδησή τους προσωπικών τύψεων. Παρόλα αυτά, το βρακάκι της σίγουρα θα μουσκέψει και μόνο στην ιδέα ότι ένα φοβερό αρσενικό την πλησιάζει στο σκοτάδι, σε ένα γεμάτο καπνούς μπαρ και την συνοδεύει στο δωμάτιο της για μία μεγάλη νύχτα καυτού και παθιασμένου έρωτα. Αυτή η φαντασίωση φαίνεται να είναι και η πιο kinky από μία πλευρά- ωστόσο σπανίως πραγματώνεται λόγω θρησκευτικών και κοινωνικών πεποιθήσεων.

ΝΟΥΜΕΡΟ 6
Τρίο Με Άλλη Γυναίκα!

Την σήμερον ημέρα, είναι αρκετά σύνηθες για straight γυναίκες να πειραματίζονται με άλλες γυναίκες , με αποτέλεσμα αυτή η φαντασίωση να μην είναι τόσο απίθανο να εκπληρωθεί. Βέβαια όπως λέγεται , αυτή το τρίο ζήτημα σπάνια περιλαμβάνει δικό σας παιχνίδι με την Τρίτη της παρέας, αφού οι περισσότερες δεν επιθυμούν να δουν τον άντρα τους να αγγίζει μία άλλη γυναίκα. Σε αυτό το σενάριο, είσαι προορισμένος για τον ρόλο του … ματάκια μέχρι η σύντροφός σου να είναι έτοιμη για κάτι πιο hardcore. Αυτό της επιτρέπει να περιεργαστεί με τον καλύτερο τρόπο και τους δύο δρόμους δίχως το άγχος της ζήλιας ή της μοιρασιάς.

ΝΟΥΜΕΡΟ 5
Τρίο Με Άλλον Άντρα

Με λίγα λόγια αυτή η φαντασίωση περιλαμβάνει μία γυναίκα να λατρεύεται ταυτόχρονα από δύο απίστευτους άντρες. Συνήθως αυτοί οι άντρες είναι ετεροσεξουαλικοί και επομένως ενδιαφέρονται μόνο για την ίδια την γυναίκα- σε ελεύθερη μετάφραση: πολλή ικανοποίηση και δράση για εκείνη. Η φαντασίωσή της μπορεί να είναι τόσο αθώα όσο το να εισβάλλει μέσα της ένας άντρας ενώ πραγματοποιεί στοματικό στον άλλο αλλά μπορεί να είναι και τόσο hardcore όσο μια διπλή διείσδυση και τα σχετικά… Αυτή η σκέψη είναι το απόλυτο ταμπού για πολλές γυναίκες, και το κάνει όλο και πιο διασκεδαστικό για να το φαντάζεται καμία.

ΝΟΥΜΕΡΟ 4
“Μάτι”

Εάν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν να βλέπουν άλλους να το κάνουν, είστε λάθος!! Στη γυναίκα σας αρέσει να βλέπει για τον ίδιο λόγο που αρέσει και σε εσάς: είναι ερωτικό, διεγερτικό και ελαφρά…απαγορευμένο. Μπορεί να φαντασιώνεται ότι κρυφοκοιτάει από το παράθυρο του γείτονα ή να κατασκοπεύει ένα κίνκυ ζευγάρι στο πάρκο ή να παρακολουθεί ένα δυνατό όργιο από τα παρασκήνια. Πιστέψτε το όταν σας το λέει ότι της αρέσει-της επιτρέπει να είναι άτακτη δίχως να…λερώνει τα χέρια της-οπότε αναλάβετε δράση!!

ΝΟΥΜΕΡΟ 3
"Βιασμός"

Όπως αναφέρεται στις Κοινές Γυναικείες Φαντασιώσεις, ο βιασμός είναι μία μαζική δημοφιλής φαντασίωση για τις γυναίκες. Οι περισσότεροι ψυχολόγοι πιστέυεουν ότι επιτρέπει στη γυναίκα να έχει ένα άγριο, βρώμικο σεξ που επιθυμεί, χωρίς να υποφέρει από τις τύψεις που το ακολουθούν. Αυτές οι φαντασιώσεις συνήθως περιλαμβάνουν έναν απίθανο άντρα να την κουβαλάει στην κρεβατοκάμαρά του και γρήγορα γρήγορα να πιάνει δουλειά. Αυτή θα αντισταθεί καθώς της σκίζει τα ρούχα και με φοβερή ταχύτητα της ερεθίζει όλο το σώμα, αλλά στην πραγματικότητα απολαμβάνει το κάθε λεπτό. Αυτό συνεχίζει στο σημείο της διείσδυσης και καταλήγει σε ένα απίστευτο οργασμό παρά τις προηγούμενες διαμαρτυρίες της. Αυτή η φαντασίωση επιτρέπει στη γυναίκα να είναι παιχνίδι του πόθου και να απολαύσει το σεξ- κάτι που η κοινωνία δεν επιτρέπει.

ΝΟΥΜΕΡΟ 2
Επιδειξιομανία

Μπορεί να σας γκρινιάζει όταν αναφέρετε το θέμα για ερασιτεχνικές ερωτικές λήψεις, αλλά η γυναίκα σας σίγουρα το έχει φανταστεί κάποια δεδομένη στιγμή. Δυστυχώς οι γυναίκες παραέχουν άγχος με το σώμα τους για να πειραματιστούν με κάτι τέτοιο- με αποτέλεσμα αυτό να παραμένει μία φαντασίωση. Πιστέψτε το ή όχι, πολλές γυναίκες επιθυμούν κι ένα παραπάνω επίπεδο- φαντασιώνονται ότι τις παρακολουθούν ξένοι καθώς εσείς παίζετε μαζί της( με συγκεκριμένο σημείο για την ακρίβεια) σε ένα δημόσιο μέρος.

ΝΟΥΜΕΡΟ 1
Στρίπερ

Οι περισσότερες γυναίκες δεν θα είχαν τις αντοχές να κάνουν στριπτίζ σε ένα δημόσιο μέρος, αλλά η νούμερο ένα φαντασίωσή τους σίγουρα περιλαμβάνει ένα πλήρες στριπτίζ. Τρελαίνεται στην ιδέα να σας σκανδαλίζει με έναν αισθησιακό χωρό, και ακόμα περισσότερο να σας προσφέρει ένα lap dance. Γιατί; Η δικής σας ευχαρίστηση της λέει ότι την βρίσκετε ελκυστική, και ο ερεθισμένος σας σύντροφος της λέει ότι έχει τον έλεγχο- ένας συνδυασμός με δυναμική προοπτική που απλά οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν.

Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μερικές από αυτές τις φαντασιώσεις έχουν μικρή πιθανότητα εφαρμογής ενώ άλλες έχουν πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που φαντάζεστε. Όμως μία μικρή διερεύνηση μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες του πειραματισμού σας στην κρεβατοκάμαρα. Ρωτήστε την ποια από τις παραπάνω φαντασιώσεις της άρεσε περισσότερο και δείτε εάν είναι διατεθειμένη να πειραματιστεί- ίσως εκπλαγείτε από την απάντησή της.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ