ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ...Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ UFO ! ! ! ! ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ , ΕΣΥ ΟΜΩΣ ;

ΠΑΟΚ - Δερμιτζάκης: «Ελάτε να τα κάψετ

 

ε αν στο μέλλον έχουμε την ίδια εικόνα»

4 Οκτ 2010 
 
Δεν συνομίλησε με οπαδούς του ΠΑΟΚ μόνο ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης κατά την αποχώρηση του από την Τούμπα μετά την ήττα από τον Άρη, αλλά και ο Παύλος Δερμιτζάκης, στον οποίο ασκείται έντονη κριτική. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» του βορρά ζήτησε, όπως και στη συνέντευξη Τύπου, να υπάρξει ψυχραιμία.«Αυτό είναι το υλικό της ομάδας, πρέπει να το δουλέψουμε. Την ομάδα την βρήκα, δεν την έφτιαξα εγώ. Ο προηγούμενος προπονητής ήταν στην ομάδα τρία χρόνια, αν μετά από τρία χρόνια με αξιώσει ο Θεός και είμαι στον ΠΑΟΚ και συνεχίσετε να βλέπετε αυτό το σύνολο, τότε ελάτε να κάψετε», ανέφερε.
Στη συνέχεια υπήρξε η ερώτηση: «Εσύ Παύλο μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση;». Και η απάντηση του Έλληνα τεχνικού ήταν χαρακτηριστικά: «Γιατί να μην μπορούμε, τι είναι ο ΠΑΟΚ κανένα διαστημόπλοιο;»

Κάποιοι ειρωνικά του είπα πως: «Ωραίες αλλαγές έκανες…», ενώ κάποιοι άλλοι τον στήριξαν: «Δε φταις εσύ, μη γίνεις θύμα. Βγες και μίλα. Εμείς σε στηρίζουμε, σε καμία περίπτωση μην παραιτηθείς».

«Καζάνι» που βράζει


Η πολιορκία των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Τούμπας κράτησε ως την 1 π.μ. και μόνο τότε όταν έγινε δυνατή η απομάκρυνση των εξαγριωμένων οπαδών έγινε κατορθωτή η αποχώρηση των παικτών του ΠΑΟΚ, ενώ οι παίκτες του Αρη, λίγο νωρίτερα από άλλη θύρα και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας επιβιβάστηκαν του λεωφορείου που τους μετέφερε και έφυγαν από το γήπεδο.

Παίκτες, προπονητής, πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, πέρασαν από μικρά λαϊκά δικαστήρια ενώ αποδοκιμάστηκαν γενικώς και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ειδικά, αφού αποτελεί για την συγκεκριμμένη και πολύ μικρή μερίδα ακραίων οπαδών της ομάδας ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται πως στηρίζει τον προπονητή της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη παρά τις παροτρύνσεις μέρος του κόσμου να τον αντικαταστήσει. Στους διαλόγους που είχε με φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, ο Θόδωρος Ζαγοράκης τόνισε ότι στηρίζει απόλυτα τον προπονητή της ομάδας τον οποίο και πιστεύει παρά τα αρνητικά αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακόμη ο Ζαγοράκης δεν έκρυβε την απογοήτευση του από τη συμπεριφορά κάποιων παικτών χωρίς να αναφέρει όμως ονόματα: "Κάποιοι νομίζουν ότι έγιναν... κάποιοι. Όποιος δεν μπορεί, θα φύγει. Ήμασταν ψηλά και γυρίσαμε ανάποδα", έλεγε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ