Video όπου εμφανίζεται Μονόκερως συγκλονίζει τον Καναδά!


Video όπου εμφανίζεται Μονόκερως συγκλονίζει τον Καναδά!!




Δείτε το βίντεο
Με επείγουσα ανακοίνωση του το επιστημονικό κέντρο του Οντάριο δίνει οδηγίες στους κατοίκους σε περίπτωση που τους πλησιάσει το θεωρούμενο ως ''μυθικό'' ον.
Μέχρι τη χθεσινή ημέρα ο Μονόκερως ήταν πλάσμα της ινδικής και της κινεζικής μυθολογίας.
Το περιέγραφαν ως ένα άγριο ζώο αδύνατο να πιαστεί, με τη μορφή αλόγου κι ένα κέρατο στο μέτωπο,που είχε μαντικές ικανότητες.
Σύμφωνα με τους θρύλους ο Μονόκερως ήταν το μυθικό ον που έφεραν τα πνεύματα πέντε πλανητών στη μητέρα του Κομφούκιου λίγο πριν τον γεννήσει.
Όμως το επιστημονικό κέντρο του Οντάριο δεν εξετάζει μύθους και δοξασίες,αλλά καρρέ καρρέ αναλύει το Video που τους έστειλε ένας πολίτης και στο οποίο ,έστω και για δευτερόλεπτα εμφανίζεται,όπως θα δείτε Μονόκερως.
Ενδεικτικό του πόσο σοβαρά εξετάζεται το θέμα από την επιστημονική κοινότητα του Καναδά,είναι η ανακοίνωση τους,που μεταξύ άλλων συστήνουν ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες που τυχόν τον συναντήσουν.
Μεταφράζουμε αυτολεξεί :''Το επιστημονικό Κέντρο συστήνει στο κοινό προσοχή,μην κάνετε καμία απότομη κίνηση και μην προσπαθήσετε να το φωτογραφήσετε με flash.
Αν και στη μυθολογία ο μονόκερως περιγράφεται ως ήρεμο πλάσμα,δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει εαν συναντηθεί με κόσμο σε κάποιο δρόμο ή στην εθνική οδό''.
Μάλιστα το κέντρο ζήτησε και πήρε τη σχετική άδεια από τις αρχές και ήδη λειτουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή για πολίτες που εντοπίσουν τον Μονόκερω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ