ΔΥΝΑΜΟ - ΠΑΟΚ 0-1 ( ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ )


ΔΥΝΑΜΟ - ΠΑΟΚ 0-1 ΤΟ ΓΚΟ

 

Λ

 


ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ , ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΛΠΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ .......ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ
Του αρκούσε και η ισοπαλία για να πάρει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει και μία απάντηση για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Κροάτες κόντρα στους φιλάθλους που ακολούθησαν την ελληνική ομάδα. Και την έδωσε, με μία εκπληκτική εμφάνιση μέσα στο Ζάγκρεμπ που ..........συνοδεύτηκε από το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 60ο λεπτό, που διαμόρφωσε και το τελικό 1-0 επί της Ντιναμό.Η ομάδα του Μάκη Χάβου σε πολικές θερμοκρασίες έδειξε πολύ καλά προετοιμασμένη και στημένη στο γήπεδο. Δεν άφησε περιθώρια στους Κροάτες, που δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της ελληνικής ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.
Στην επανάληψη και με την θερμοκρασία να φτάνει τους 0 βαθμούς Κελσίου οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν αποφασισμένη. Είχαν αρχικά μία ευκαιρία με τον Αθανασιάδη. Ο Σπαλπιγγίδης όμως δεν αστόχησε στο 60'. Ύστερα πάσα του Κοντρέρας και με σουτ διαγώνιο λίγο μέσα από την περιοχή «πάγωσε» ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους.
Τη στιγμή μάλιστα που ο Χαλίλοτζιτς είχε ρίξει στον αγώνα λίγο νωρίτερα και τον Ρουκάβινα για να ενισχύσει την επίθεσή του. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν κλείστηκε έκανε το παιχνίδι του και μάλιστα στο 93' ο Φιλομένο θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα του.
Ντιναμό: Κελάβα, Τσαλέλο, Αρτζάν (Σπέτσικα 67'), Ετό, (Κράμαιτσς 76'), Σαμίρ, Τόμετσακ, Μπαντετζι (Ρουκάβινα 59'), Μπέτσιρατς, Κουφρέ, Τόνελ.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (Ελ Ζαρ 68'), Κοντρέρας, Φωτάκης (Μπαλάφας 90'), Βιεϊρίνια, Σνάουτσερ, Αθανασιάδης (Φιλομένο 82').
Στα υπόλοιπα…
Στα ματς της Τετάρτης σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Μπριζ-Βιγιαρεάλ 1-2
Αλκμάαρ-Μπάτε 3-0
Ντιναμό Κιέβου-Σέριφ 0-0
Σπάρτα πράγας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-1
Λοζάνη-Παλέρμο 0-1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ