Λίγη η ΑΕΚ έχασε 0-3 απο τη ΖΕΝΙΤ ....και αποδοκιμάστηκε απο τους οπαδούς της VIDEO

Αποδοκιμασίες για την ΑΕΚ που έχασε μ
 ε 0-3 από τη Ζενίτ

Αποδοκιμασίες για την ΑΕΚ που έχασε με 0-3 από τη Ζενίτ

Μπορεί στο ΟΑΚΑ να ετοιμάζονταν για το δικό τους πάρτι αλλά η Ζενίτ είχε άλλη γνώμη και όχι μόνο δεν άφησε την ΑΕΚ να παλέψει για την πρόκριση αλλά τη «φιλοδώρησε» με τρία τέρματα πετυχαίνοντας το απόλυτο των 6 νικών σε 6 αγώνες στους ομίλους.
Η «Ένωση» μπήκε με όρεξη στον αγώνα προσέχοντας την άμυνα της καθώς και η ισοπαλία της έδινε την πρόκριση.
Ουσιαστικά η μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ (που σίγουρα επέδρασε και στην ψυχολογία της) ήταν....... το χαμένο πέναλτι του Μπλάνκο στο 40ο λεπτό. Τι κι αν οι οπαδοί στις κερκίδες αντέδρασαν φωνάζοντας το όνομα του για να εμψυχώσουν τους παίκτες της «Ένωσης»; Η ΑΕΚ δεν πρόλαβε να συνέλθει από την τεράστια χαμένη ευκαιρία να προηγηθείκαι στο 43ο λεπτό ο Μπουκάροφ έβαλε μπροστά τη ρώσικη ομάδα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ένωση» έδειξε να θέλει αλλά η ανωτερότητα της Ζενίτ δεν της άφηνε και πολλά περιθώρια. Αποτέλεσμα; Αντί να πετύχει η Ένωση την ισοφάριση, η Ζενίτ έκανε το 0-2 στο 67ολεπτό βάζοντας ουσιαστικά ταφόπλακα στα όνειρα των «κιτρινόμαυρων».
Από εκεί και πέρα, ουσιαστικά η ΑΕΚ κυνηγούσε ένα θαύμα το οποίο έδειξε να μην το πιστεύει ούτε η ίδια... Το γκολ του Ντενίσοφ στο 88ολεπτό απλά μετέτρεψε το πάρτι πρόκρισης σε... «Βατερλώ» και έκανε μερίδα των οπαδών στις κερκίδες να αποδοκιμάσουν τους παίκτες της ΑΕΚ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ