ΑΕΚ ! 1-3 τη Χάιντουκ εκτός έδρας! ( VIDEO ) ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

Καταιγιστική η ΑΕΚ ! 1-3 τη Χάιντουκ εκτός έδρας!

 


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ
Με το ένα πόδι στους «32» του Europa League βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά τη μεγάλη νίκη που πήρε μέσα στο Σπλιτ επί της Χάιντουκ με 3-1...
Η Ένωση ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού με τους Κροάτες, πετυχαίνοντας δυο γκολ στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, την ώρα που η βασική ανταγωνίστριά της για τη δεύτερη θέση του
7ου Ομίλου, Αντερλεχτ, γνώριζε την ήττα με 3-1 από τη Ζενίτ.
Το σκορ άνοιξε στο 50' ο Νάτσο Σκόκο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος ο Αργεντινός ένα λεπτό νωρίτερα, όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μάλοτσα.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από ............το 1-0, η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κέρδισε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Σκόκο για να πάρει ο Μανωλάς την κεφαλιά και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Οι παίκτες της Χάιντουκ, βλέποντας την τροπή που είχε πάρει γι' αυτούς το παιχνίδι, έδειξαν να παραδίδουν πνεύμα και οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν. Αναμενόμενο ήταν, βάσει του αριθμού των ευκαιριών που δημιουργούσε, η ΑΕΚ να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Ο Μπλάνκο, που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Λυμπερόπουλου, είδε στο 84' τον Ραντόσεβιτς εκτός θέσης και από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να προσθέσει και αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

Το μόνο που κατάφεραν οι Κροάτες ήταν να μειώσουν με τον Μπουλιάτ στις καθυστερήσεις, όταν σε φάουλ η άμυνα της ΑΕΚ δεν κατάφερε να διώξει σωστά τη μπάλα.

Οι συνθέσεις:

Χάιντουκ Σπλιτ (Γκόραν Βούτσεβιτς): Ραντόσεβιτς, Λιούμπιτσιτς (53' ’ντριτς), Μπούλατ, Ίμπριτσιτς, Βούκουσιτς, Τομάσοβ (53' Τσοπ), Γιοζίνοβιτς, Στρίνιτς, Όρεμους, Μάλοτσα, Ανάς Σαρμπίνι.


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ