«Με άριστα το 10, μου βάζω... 11» είπε ο Μουρίνιο...καλός αλλά '' ΜΕΤΡΙΌΦΡΩΝ ''

«Με άριστα το 10, μου βάζω... 11» είπ

 

 
Κάτι παραπάνω από άριστο θεωρεί τον εαυτό του ο Ζοζέ Μουρίνιο
Με άριστα το 10 θα βαθμολογούσε τον εαυτό του με... 11 ο Ζοσέ Μουρίνιο για την χρονιά 2010, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πέτυχε το τρεμπλ με την πρώην ομάδα του, την Ίντερ, ενώ βρίσκεται μέσα στους στόχους του και με την Βασίλισσας για την σεζόν 2010-11.
«Ήταν η καλύτερη χρονιά στην καριέρα μου. Θα μου έβαζα 11 στα 10! Κέρδισα κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετείχα στην περσινή σεζόν ενώ και φέτος δεν έχουμε.............. χάσει καμία πιθανότητα για να κερδίσουμε τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης.
»Το πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό. Έχουμε προκριθεί στους 16 και του Copa del Rey και του Champions League. Επιπλέον, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην φάση των ομίλων του Champions League. Αυτή η σεζόν μέχρι στιγμής είναι τέλεια για εμάς», δήλωσε ο Μουρίνιο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κυριακάτικο αγώνα της Βασίλισσας με την Σεβίλη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου: «Το παιχνίδι απέναντι στην Σεβίλη αξίζει τρεις βαθμούς, ανεξάρτητα από τις απουσίες που έχει κάθε ομάδα. Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους.
»Οι οπαδοί μας πρέπει πάντα να κάνουν την διαφορά και είναι πάντα για εμάς στα εντός έδρας παιχνίδια. Τα δύο παιχνίδια που έχουμε ακόμα να δώσουμε πριν την νέα χρονιά είναι πολύ σημαντικά. Αν μπορούσα, θα ζητούσα από τους οπαδούς να έρθουν στο γήπεδο. Θα τα δώσουμε όλα στα δύο παιχνίδια και θέλουμε την στήριξή τους.

»Ο Γκρεγκόριο Μανθάνο είναι ο προπονητής της Σεβίλης, μια ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Το σέβομαι πολύ και τον ίδιο και την ομάδα του. Θα τον χαιρετίσω πριν το παιχνίδι, όπως κάνω με κάθε προπονητή στην έδρα μου», κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ