«Ψάρεψε» 125 κιλά χασίς!

«Ψάρεψε» 125 κιλά χασίς!

7 Δεκ 2010
Ο Κερκυραίος ψαράς που είχε βγει για ψάρεμα με το ταχύπλοό του, πίστεψε ότι είχε γίνει κάποιο ατύχημα όταν είδε μια λέμβο να πλέει μισοβυθισμένη στο λιμάνι των Μπενιτσών και έσπευσε να βοηθήσει. Δεν φανταζόταν, όμως, ότι στην βάρκα δεν θα έβρισκε επιβάτες αλλά περίπου 125 κιλά χασίς!
Αμέσως ο αλιέας ρυμούλκησε τη μισοβουλιαγμένη βάρκα με το όνομα «Ναντίν» στο τουριστικό λιμάνι, όπου την παρέδωσε στο προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής. Οι λιμενοφύλακες έβγαλαν ............από μέσα τρεις σάκους που περιείχαν συνολικά 78 συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 124 κιλών και 720 γραμμαρίων!

Την ώρα που οι άνδρες του Λιμενικού έψαχναν τα αρχεία τους για να βρουν τον ιδιοκτήτη της βάρκας, έφτασαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας ένας 57χρονος και ένας 69χρονος, που δήλωσαν την κλοπή του σκάφους ως συνιδιοκτήτες και υπέβαλλαν μήνυση κατ’ αγνώστων! Το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τι έχει συμβεί, ενώ η λέμβος παραμένει υπό κατάσχεση ώσπου να διαπιστωθεί αν οι ιδιοκτήτες της έχουν ή όχι σχέση με την υπόθεση της μεταφοράς των ναρκωτικών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ