5.000 ευρώ το ενοίκιο του ΔΝΤ στη Φιλοθέη

5.000 ευρώ το ενοίκιο του ΔΝΤ στη Φι

λοθέη


Σε πολυτελές διαμέρισμα στη Φιλοθέη μετακόμισε μετά το σάλο που προκάλεσε η διαμονή του επικεφαλής του ΔΝΤ, Μπομπ Τράα και της συζύγου του, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ συμβιβάστηκε με κάτι “πιο οικονομικό”, καθώς το νέο ενοίκιο ανέρχεται στις 5.000 ευρώ το μήνα, από 9.100 ευρώ της κατοικίας στην Αρεοπαγίτου....
Ο σάλος που είχε ξεσπάσει, είχαν αναγκάσει τον επικεφαλής του ΔΝΤ να δώσει εντολή για μετακόμιση, καθώς το ύψος του ενοικίου προκαλούσε την κοινή γνώμη στην Ελλάδα.
Ωστόσο ο απεσταλμένος του ΔΝΤ, δε γινόταν να........... πάει όπου και όπου και έτσι σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" (12/12) μετακόμισε σε μεζονέτα στη Φιλοθέη, με ενοίκιο 5.000 ευρώ το μήνα!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μετακόμιση έγινε την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, με τους γείτονες του στη Δ. Αρεοπαγίτου να γίνονται μάρτυρες της μεταφοράς πανάκριβων επίπλων.
Έτσι, ο κ. Τράα μεταφέρθηκε στο "φτωχικό" της Φιλοθέης, του οποίου η αξία αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ. Το ενοίκιο των 5.000 ευρώ αφορά στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, ενώ ο αξιωματούχος του ΔΝΤ θα έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του Roof Garden.
Το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν 220 τ.μ. και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, ένα master, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, δύο μπάνια, ένα WC, χώρο 25 τ.μ. με μίνι μπαρ και μπιλιάρδο, αλλά και ανεξάρτητο στούντιο υπηρεσίας για την οικιακή βοηθό.
Τέλος, οι ελεγκτές του ΔΝΤ επέβαλαν στον ιδιοκτήτη την υπογραφή συμφώνου εχεμύθειας σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου, ωστόσο το ποσό αναφερόταν σε αγγελία που είχε βάλει ο ιδιοκτήτης όταν έψαχνε ενοικιαστή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ