Ετοίμαζαν χτύπημα στον 6ο Στόλο!

Βρέθηκε και γιάφκα στον Πειραιά-ετοίμαζαν χτύπημα στ                                                                        ον 6ο Στό




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση της τρομοκρατίας, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε το γκαράζ με οπλισμό, στην οδό Καισαρείας, στη Νέα Σμύρνη.Και δεύτερη γιάφκα εντοπίστηκε στον Πειραιά αργότερα, στην οδό Πραξιτέλους 42.
Όπως έγινε γνωστό, από αστυνομική πηγή, αναχώρησαν ήδη κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για πόλεις της επαρχίας μεταξύ των οποίων και η Θεσσαλονίκη όπου θα γίνουν στοχευμένες έρευνες σε σπίτια και άτομα.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις (δύο στα Εξάρχεια και δύο στη Νέα Σμύρνη. Ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι καταζητούμενος και επικηρυγμένος από πέρσι τον Οκτώβριο.
Ταυτόχρονα, κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής κάνουν συνεχώς προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι εξετάζονται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, πιθανόν στην ΣΕΧΤΑ Επαναστατών.
Τις έρευνες εποπτεύουν τέσσερις εισαγγελείς που βρίσκονται στη ΓΑΔΑ, ενώ αναλυτικές ανακοινώσεις αναμένεται ότι θα γίνουν την Κυριακή από την αστυνομία.

Πηγη: AΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ