ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ 700 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ 700 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 

Πενταμελής επιτροπή, η οποία ορίστηκε σήμερα από τον υπουργό Υγείας, θα ελέγχει στο εξής αν εφαρμόζονται όσα έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα, στο χώρο της Υγείας, προκειμένου να εξοικονομηθούν περισσότερα από 700 εκατομμύρια ευρώ το επόμενο έτος. Τις δεσμεύσεις του υπουργείου Υγείας προς την τρόικα θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξη οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Υγείας κ.κ. Δημόπουλος, Κατριβάνος και Πολύζος, ο κ. Κ Σουλιώτης διοικητής του ΟΠΑΔ και ο πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Ιωάννης Τούντας.
Επίσης, το υπουργείο Υγείας με απόφαση του, προχωρά στην ενίσχυση με περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ πολλών κεντρικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα προκειμένου να ενισχυθούν, ώστε οι άνεργοι και οι άποροι που προσέρχονται να μην πληρώνουν το εισιτήριο των τριών ευρώ.
Το πιο σημαντικό κονδύλι των 300.000 ευρώ δίνεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Με άλλη υπουργική απόφαση διορίζονται άμεσα 468 αγροτικοί γιατροί. Συγκεκριμένα πρόκειται για 401 που θα υπηρετήσουν στην Ήπειρο, δύο σε πλοίο, 24 γενικούς γιατρούς και 41 γιατρούς με θητεία σε θέση αγροτικού γιατρού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ