ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ....ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ για Κακουργηματικές Απάτες Ψευτοπαράγοντας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

 

Από τον πολύ ενημερωμένο baladoros.com
Ψευτοπαράγοντας του μπασκετικού ΠΑΟΚ, συνελήφθη για κακουργηματικές πράξεις μέσω διαδικτύου, άσχετες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για νεαρό άτομο, γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, ο βίος και η Πολιτεία του οποίου είναι απίστευτα και τις λεπτομέρειες θα διαβάσετε μόνο στον «Μπαλαδόρο».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς, έκανε μεγάλες κομπίνες με ακάλυπτες επιταγές, διαδικτυακές απάτες με στοιχήματα, έπαιζε ο ίδιος μεγάλα ποσά σε στοιχήματα ενώ είναι...
 διαπιστωμένο ότι δανειζόταν χρήματα τα οποία ποτέ δεν επέστρεφε, επιπλέον, έκλεβε πιστωτικές κάρτες τις οποίες χρησιμοποιούσε προς όφελός του, «φεσώνοντας» κόσμο και κοσμάκη.
Ο κομπιναδόρος που ήθελε να κάνει και καριέρα… παράγοντα στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, σαφώς για να έχει την κατάλληλη κάλυψη ή αλλιώς βιτρίνα, είχε καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και να οριστεί με απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, μετά από πρόταση του ΑΣ ΠΑΟΚ, στη διοίκηση της ΚΑΕ, πριν από δύο περίπου χρόνια.

Τα ακριβή αδικήματα για τα οποία συνελήφθη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά με λεπτομέρειες. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι οδηγήθηκε στον εισαγγελία μετά από καταγγελίες για «απάτες μέσω διαδικτύου». Πιστεύουμε όμως, ότι σας δώσαμε μια ιδέα…


Πριν σας δώσουμε λεπτομέρειες για το βίο και την Πολιτεία του απ΄ αυτά που γνωρίζουμε και είναι διασταυρωμένα ενώ έχουν καταγγελθεί και στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, θα σας αναφέρουμε το εξής περιστατικό:


Πρόσφατα, άγνωστοι τον είχαν οδηγήσει στο δάσος του Σέιχ Σου, όπου τον ξυλοκόπησαν άγρια, του αφαίρεσαν τα ρούχα και τον άφησαν γυμνό να περιφέρεται στο βουνό! Η πληροφόρηση αναφέρει ότι επρόκειτο για ανθρώπους τοκογλύφου από τον οποίο είχε πάρει χρήματα και δεν τα επέστρεφε, ενώ σύμφωνα με μια άλλη πηγή, πρόκειται για ανθρώπους που είχαν παίξει στοίχημα και δεν πήραν ποτέ τα λεφτά τους, αφού ο δράστης φέρεται να διατηρούσε παράνομο πρακτορείο στοιχημάτων.


Την εποχή που ο δράστης είχε οριστεί ως διοίκηση στον ΠΑΟΚ, Αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης που γνώριζε μέρος από το βίο και την πολιτεία του, ωρυόταν για να τον αναγκάσει να παραιτηθεί, ή να αναγκάσει να τον διώξουν από τη διοίκηση, κάτι που αργότερα έγινε πραγματικότητα.


Ο λόγος; Όπως είχε καταγγελθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο συλληφθείς, είχε μπει στο σπίτι ανθρώπου του Μέσου με φιλική παρέα και είχε αφαιρέσει την πιστωτική κάρτα του ιδιοκτήτη, την οποία και χρησιμοποίησε παίζοντας στοίχημα σε διαδικτυακές εταιρείες, αγόραζε ρουχισμό και έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του, υπογράφοντας με το όνομα του κατόχου της!


Άνθρωπος του Μέσου είχε ενημερώσει τότε τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, ο οποίος στη συνέχεια έλαβε τα μέτρα του, απομακρύνοντας τον απατεώνα, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στον "Μπαλαδόρο", αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα γράψουμε προς το παρόν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ