Γιώργος σε Αντώνη: «Βοήθα. Αλλιώς…»

Γιώργος σε Αντώνη: «Βοήθα. Αλλιώς…»




Δημοσίευση 10/12/2010 15:50 Ανανέωση 10/12/2010 19:41
του Κώστα Χαρδαβέλλα
Πλήρης επιβεβαίωση του newsbomb.gr,ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα παρουσιάσει πρόσωπο αδιαλλαξίας υπό το βάρος των εξελίξεων στην επίκληση του πρωθυπουργού για συναίνεση. Όπως ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα από τη Ρηγίλλης ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου.       
Η κυβέρνηση αποσκοπεί στην συναίνεση και στη  στήριξη από τον Αντώνη Σαμαρά στα πολύ σκληρά – αλλά αναγκαία- λόγω Τρόικα και............... Μνημονίου μέτρα που παίρνει.
Στους στενούς του συνεργάτες ο πρωθυπουργός μιλάει για μια προσέγγιση και ειλικρινή συζήτηση μεταξύ «Γιώργου και Αντώνη», δύο πολιτικών της ίδιας γενιάς που δεν θέλουν να αφήσουν τη χώρα να καταρρεύσει.  Έτσι, στο πλαίσιο της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης που επιζητά η κυβέρνηση, την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς. Στις 11:15 θα δεχθεί την ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και στις 12:30 τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Εκκρεμεί η μέρα συνάντησής του με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.  
Την ίδια ώρα, τα μηνύματα που έρχονται στα κυβερνητικά κλιμάκια προαναγγέλλουν ένα τσουνάμι κοινωνικής αναταραχής με απεργίες, διαδηλώσεις και καταλήψεις από εργαζόμενους και συνταξιούχους που θίγονται άμεσα από το κυβερνητικά μέτρα.
Θα είναι εξάλλου τα πρώτα Χριστούγεννα που ορισμένοι εργαζόμενοι θα πάρουν μειωμένο δώρο, ενώ για τους συνταξιούχους θα υπάρχει ένα επίδομα (και όχι η14η ολόκληρη σύνταξη), ύψους από 200 έως 400 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ