Τσάμπιονς Λιγκ: Ποινές σε Μουρίνιο και παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποινές σε Μουρίνιο και παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης
 
Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών, εκ των οποίων η μία με αναστολή, τιμωρήθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, για την «κακή συμπεριφορά» που επέδειξε στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αγιαξ για το τσάμπιονς λιγκ.
Οι «μερενχες» συνέτριψαν με 4-0 τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, όμως σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Σέρχιο Ράμος, πήραν εντολή να αποβληθούν προκειμένου να «απαλλαγούν» από τις κίτρινες κάρτες που πήραν στον αγώνα και με τις οποίες κινδύνευαν να τιμωρηθούν όταν θα ήταν απαραίτητοι στην ομάδα.
Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της UEFA, ο Μουρίνιο τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές (σ.σ. η δεύτερη έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για τρία χρόνια) και πρόστιμο 40.000 ευρώ, ενώ οι δύο αποβληθέντες της Ρεάλ θα πληρώσουν από 20.000 ευρώ και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα του ομίλου με την Οσέρ. Παράλληλα, η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει δικαίωμα έφεσης, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ, ενώ Κασίγιας και Ντούντεκ θα καταβάλουν, 10 και 5 χιλιάδες ευρώ, αντίστοιχα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τις σχετικές «συζητήσεις» των εμπλεκομένων, με τον Μουρίνιο να λέει κάτι στον Ντούντεκ, ο τελευταίος να το μεταφέρει στον Κασίγιας και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ να μιλά στην συνέχεια στον Σέρχιο Ράμος.
ΑΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ