ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΗ Τ

ΗΝ Χ


Χιόνια και παγετό περιλαμβάνει το σκηνικό του καιρού από το πρωί του Σαββάτου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εξαίρεση περιοχές στα δυτικά και βόρεια της χώρας, ενώ οι ισχυροί άνεμοι οδήγησαν στην απαγόρευση απόπλου αρκετών πλοίων. Προβλήματα ακόμα και στα νησιά. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν χαμηλές και την Κυριακή.
Λόγω των θυελλωδών ανέμων 8 έως 10 μποφόρ, που πνέουν στα πελάγη, απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων απο Πειραιά-Λαύριο και Ραφήνα, για όλους τους προορισμούς. Επίσης δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των....... πλοίων Αγ. Κωνσταντίνο - Σποράδες, Ωρωπός-Ερέτρια, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Αρκίτσα-Αιδηψός.
Στην Αττική από το πρωί χιονίζει σε αρκετές περιοχές ενώ τα ορεινά του νομού έχουν ήδη ντυθεί στα άσπρα. Σταδιακά τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν στα ανατολικά και βόρεια του νομού και να εξασθενήσουν. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 τοπικά έως και 9 μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 1 έως 6 βαθμούς Κέλσιου.
Στη Θεσσαλονίκη επικρατούν τοπικές νεφώσεις και με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από -1 έως 3 βαθμούς Κέλσιου.
Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει αύριο ο καιρός στη χώρα, αλλά από τη νύχτα της Κυριακής τα φαινόμενα θα ενταθούν και πάλι από τα δυτικά.
Η κακοκαιρία θα είναι έντονη το πρωί της Κυριακής στην Κρήτη.
Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ ισχυρός παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ