Πούτιν προς ΗΠΑ: «Μην ανακατεύεστε»

Πούτιν προς ΗΠΑ: «Μην ανακατεύεστε»

 

«Παραπληροφορήθηκε» ο αμερικανός υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς και είπε ότι «η δημοκρατία στη Ρωσία έχει εξαφανιστεί» επισήμανε μιλώντας στο CNN o ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Πούτιν, απάντησε στις δηλώσεις Γκέιτς - όπως αναφέρονται σε μυστικά διπλωματικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από την ιστοσελίδα WikiLeaks- ότι η ρωσική κυβέρνηση είναι «μια ολιγαρχία που ελέγχεται από τις υπηρεσίες ασφάλειας» λέγοντας ακόμη ότι στις αμερικανικές εκλογές το φαβορί δεν ήταν αυτός που έλαβε τις περισσότερες ψήφους των πολιτών αλλά αυτός που εξασφάλισε τις περισσότερες ψήφους του σώματος των εκλεκτόρων, αναφερόμενος σαφώς στις εκλογές του 2.000 που τελικά αποφασίστηκαν από το Ανώτατο Δικαστήριο το οποίο έδωσε τη νίκη στον Τζορτζ Μπους το νεότερο.
Ο αμερικανός πρόεδρος δεν εκλέγεται άμεσα από τους ψηφοφόρους όπως γίνεται στη Ρωσία αλλά από ένα σώμα εκλεκτόρων που αυτό....
διορίζεται από τους αμερικανούς εκλογείς, τόνισε ο Πούτιν.

Ο ρώσος πρωθυπουργός τόνισε ακόμη οι Ηνωμένες Πολιτείες επικρίνουν το ρωσικό πολιτικό
σύστημα, τη στιγμή που οι ίδιες δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν το δικό τους.
«Όταν εξηγούμε στους αμερικανούς φίλους μας ότι υπάρχουν συστημικά προβλήματα που αφορούν το αμερικανικό πολιτικό σύστημα, μας απαντούν: Μην μπερδεύεστε στις δικές μας υποθέσεις. Εμείς δεν μπερδευόμαστε. Αλλά, αγαπητοί φίλοι, σας προειδοποιούμε και εμείς να μην ανακατεύεστε στις κυρίαρχες επιλογές του ρωσικού λαού», είπε με έμφαση ο Πούτιν.
Οι δηλώσεις του Γκέιτς αναφέρονται σε μυστικά διπλωματικά έγγραφα που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα Wikileaks.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ