ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ για την Ασφάλεια ο Αλ. Ιωαννίδης! Τον απέσυρε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ



 



ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ για την Ασφάλεια ο Αλ. Ιωαννίδης! Τον απέσυρε η ΚΑΕ Π

 


Σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους συγκλονίζει τον ΠΑΟΚ, αφού ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης συλληφθείς για απάτες, κλοπές και πλαστογραφίες κατ΄ εξακολούθηση... είναι μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ (!), ορισμένης από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, μέχρι να εκδικαστεί οριστικά η υπόθεση τον Ιανουάριο του 2011 και η οποία πανικόβλητη τον απέσυρε με ανακοίνωσή της, πριν λίγο. Δυστυχώς, αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν
Μπορεί βέβαια η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της να προσπαθεί να μας πείσει για δήθεν «αιφνιδιαστικά προσωπικά προβλήματα» του Ιωαννίδη, και ότι γι΄ αυτό τον απέσυρε αλλά τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο «Μπαλαδόρος» είναι συντριπτικά.
Η ανακοίνωση: «Στα πλαίσια της προσπάθειας εμπλουτισμού της διοίκησης με επώνυμα άτομα, ανήκει και η επιλογή του........ κ. Αλέξανδρου Ιωαννίδη. Τα προσωπικά του όμως προβλήματα, που αιφνιδίως ανέκυψαν, υποχρέωσαν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον ορισμό της Διοίκησης Πρωτοδικείου.
ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

Σε λίγο λεπτομέρειες για την υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται και η μητέρα του Ιωαννίδη και η οποία έχει κλοπές, πλαστογραφίες, εκβιασμούς, μπράβους, απειλές για σπάσιμο ποδιών και θανάτους!
Κι όμως, αυτό το υποκείμενο ήταν ο εκλεκτός του κ. Κανώτα για να διοικήσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ