''ΑΠΕΔΡΑΣΕ''ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΒΟ ΣΑΝΑΝΤΕΡ

''ΑΠΕΔΡΑΣΕ''ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΒΟ ΣΑΝΑΝΤΕΡ

 

Ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας, Ίβο Σαναντέρ, αναχώρησε από τη χώρα μετά από την κατάθεση στην Κροατική Βουλή, αιτήματος από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα να αρθεί η ασυλία του, ως ανεξάρτητου μέλους του Κοινοβουλίου.
Πηγή από την αστυνομία, δήλωσε στο κροατικό πρακτορείο ειδήσεων «Hina» ότι ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε τα σύνορα Κροατίας - Σλοβενίας από τη διάβαση Μπρεγκάνα. Ο Ίβο Σαναντέρ, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, πέρασε ελεύθερα τα σύνορα, επειδή η αστυνομία δεν είχε ένταλμα σύλληψης ή κράτησής του...
Σήμερα το πρωί, στη Βουλή της Κροατίας επιδόθηκε το αίτημα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού. Το .............περιεχόμενό του δεν έχει μέχρι στιγμής δημοσιοποιηθεί, καθώς πρόκειται για απόρρητο έγγραφο, ωστόσο τα ΜΜΕ στην Κροατία μεταδίδουν ότι ο Σαναντέρ θεωρείται ύποπτος για κατάχρηση εξουσίας στο σκάνδαλο Fimi Media.
Το όνομα του Ίβο Σαναντέρ, εδώ και μήνες αναφέρεται σε αρκετά σκάνδαλα, και σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ, μάρτυρες και ύποπτοι που κατέθεσαν στην υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς (USKOK) τον υπέδειξαν ως εμπλεκόμενο σε τρεις υποθέσεις, στην εκταμίευση χρημάτων από δημόσιες επιχειρήσεις μέσω της εταιρίας Fimi, στη σύναψη συμφωνίας για πώληση ηλεκτρικής ενέργειας με χαμηλότερη τιμή στην εταιρία TLM στο Μόσταρ της Βοσνίας και στην εκταμίευση χρημάτων από τη Κροατική Υπηρεσία Ηλεκτρισμού (HEP).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ