Δηλαδή ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα λέγεται Οντάι Αλ Σαμάρι;

Δηλαδή ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟ

Κ θα λέγεται Οντάι Αλ Σαμάρι;

 

Πλήρης επιβεβαίωση του περιεχομένου του μεσημεριανού ρεπορτάζ του "Μπαλαδόρου", για το θέμα των αράβων και την επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Με δελτίο τύπου που υπογράφει ο Οντάι Αλ Σαμάρι, και μοιράστηκε πριν λίγο στην..
 Κέρκυρα, αναφέρεται ότι μέχρι τις 20 Γενάρη 2011 θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε κοινή συνέντευξη τύπου με την ΠΑΕ, μετά τις 10/1.
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι ""με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. παρατείνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της .............εταιρείας μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2011".
Όπως έγραψε ο Μπαλαδόρος, νομικά κωλύμματα ως τώρα, δεν επέτρεψαν στον Αραβικό Όμιλο να φέρει χρήματα στην Ελλάδα για να αποκτήσει το 67% των μετοχών, καθώς είναι συμφερόντων εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και βέβαια θέλουμε να δούμε πώς θα ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος.
Στην Ιστσσελίδα της ΠΑΕ θα αναφερθούν περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ το επιχειρηματικό πλάνο θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου.
Η ανακοίνωση απευθύνεται προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (!) και τα ΜΜΕ και μέσω αυτών και προς τον κόσμο. Αναφέρεται πως θα γίνουν ανακοινώσεις κι εφόσον στη συνέχεια υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας θα αναλάβουν τις μετοχές, θα λύσουν τα διοικητικά προβλήματα (!;) και θα κάνουν τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό, αλλάζοντάς του επίπεδο αντάξιο της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Γι΄ αυτό και καλούν τον κόσμο να τους συμπαρασταθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ