Συνελήφθη ο τουρκοκύπριος επιχειρηματίας Ασίλ Ναντίρ

Συνελήφθη ο τουρκοκύπριος επιχειρηματίας Ασίλ Ναντίρ
 

Ο τουρκοκύπριος επιχειρηματίας Ασίλ Ναντίρ, που είχε επιστρέψει με τη θέλησή του στη Βρετανία για να δικαστεί για κλοπή και απάτη μετά την κατάρρευση της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας του Polly Peck, συνελήφθη στο Λονδίνο με την υποψία ότι παραβίασε τους όρους της εγγύησής του.
"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένας 69χρονος άνδρας συνελήφθη σε μία διεύθυνση στο κεντρικό Λονδίνο επειδή παραβίασε τους όρους της εγγύησής του", δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.
Ο Ναντίρ, που ήταν μεγάλος δωρητής του Συντηρητικού κόμματος, επέστρεψε με τη θέλησή του στις 28 Αυγούστου στη Βρετανία από το σπίτι του στην .........κατεχόμενη βόρεια Κύπρο, που δεν έχει συμφωνία έκδοσης με τη Βρετανία.

Ο τουρκοκύπριος αντιμετωπίζει 66 κατηγορίες για κλοπή σε σχέση με την Polly Peck, η οποία κατέρρευσε με χρέη 1,3 δισεκατομμύρια λίρες, και αναμένεται να δικαστεί τον Οκτώβριο του 2011.

Η φυγή του Ναντίρ είχε συγκλονίσει την κυβέρνηση των Συντηρητικών του Τζον Μέιτζορ και είχε οδηγήσει στην παραίτηση ενός υπουργού που είχε σχέσεις με τον επιχειρηματία, ενώ είχε δημιουργήσει ερωτηματικά σχετικά με τη διεξαγωγή της έρευνας από το Γραφείο Σοβαρών Απατών.

Τον Ιούλιο, δικαστήριο του Λονδίνου συμφώνησε να παραμείνει ο Ναντίρ ελεύθερος με εγγύηση εφόσον επιστρέψει στη Βρετανία για να αντιμετωπίσει 66 κατηγορίες για κλοπή σε σχέση με την Polly Peck, η οποία κατέρρευσε με χρέη 1,3 δισεκατομμύριο στερλίνες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ