Κύριε Τράγκα δεν μας τα λέτε καλά !

Κύριε Τράγκα δεν μας τα λέτε κ

αλά !

 

Πήρα και εγώ το νέο περιοδικό του Τράγκα (crash) να δώ αυτό το κάτι διαφορετικό και ανατρεπτικό ,το περιοδικό που θα ξεβρακώνει συμφέροντα και θα αναδεικνύει παρασκήνια.
Γυρίζω στην πρώτη σελίδα..ΝΑ ΜΙΑ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ της μεγάλης κατασκευαστικής Εταιρίας J&B Αβαξ !!!! Μιας εταιρίας μεγαλοεργολάβων που....
 έχουν πάρει τόσα και τόσα δημόσια έργα και γενικότερα είναι μέσα στο παιχνίδι των μεγάλων ζουμερών έργων που τόσα χρόνια χρύσωσε συγκεκριμένα συμφέροντα και συγκεκριμένους ανθρώπους.
Κύριε Τράγκα εσείς δεν μιλάτε για την βαρωνία των.......... αθηνών και τους εργολάβους που κατέστρεψαν την Ελλάδα?Πρώτο crash-test ....απογοητευτικό...
Παρακάτω,διαφήμιση της Ford ....μιας γαλλικής Εταιρίας (των Γάλλων που μαζί με τη Γερμανία ευθύνονται για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ που μας ξεσκίζει..) ,της ΟΤΕ της Cosmote (E να μην βάλουμε και τους Γερμανούς στο παιχνίδι? ) ,Εθνικής Τράπεζας, INTERAMERICAN (ΝΑ και ο Κοντομηνάς...),ΚΑΠΠΑ Χρηματιστηριακή (εδώ γελάμε ...) COCA COLA, EUROXXGOLDEN UNION (να και ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ) ,ΔΕΗ και κάποιες άλλες ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (Ε ναί ευτυχώς είδαμε και μερικές ελληνικές εταιρίες )
Κύριε Τράγκα ένας Τσολιάς ,ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΟΛΙΑΣ με @@ δεν χρηματοδοτεί το περιοδικό του με εταιρίες που είδα στο περιοδικό σας.Έχει την τσίπα να σηκώσει τη φουστανέλλα (όπως πολύ όμορφα κάνετε στο σποτάκι σας) και να τους πεί ΟΧΙ Κύριοι "δεν θέλω τα λεφτά σας" .
Ένας αληθινός Τσολιάς κρατάει στα χέρια του ένα περιοδικό ανεξάρτητο που θα στηρίζει εταιρίες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρίες που έιναι μακριά απο συμφέροντα και μακριά απο τα χρυσά κουτάλια και την Κατσαρόλα με το χαβιάρι που γεμίζει με τα δικά μου χρήματα και την πληρώνω τώρα εγώ μέσα στη μιζέρια...
Ελπίζω το επόμενο τεύχος να είναι πιο κοντά σε αυτά που καθημερινά καταγγέλετε και να μην με κάνει να νιώθω ....ακόμη πιο απελπισμένος ...και οργισμένος.
Χρηματιστηριακή ( πολύ χρηματιστήριο ρε παιδί μου...)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ