Πασίγνωστος άνδρας της τηλεόρασης ανακάλυψε πως ο νεαρός εραστής του είναι καταζητούμενος!

Πασίγνωστος άνδρας της τηλεόραση ς ανακάλυψε πως ο ν       εαρός εραστής του είναι καταζητούμενος!

 

Σοκ έπαθε ο πασίγνωστος κύριος της τηλεόρασης, όταν ανακάλυψε πως ο νεαρός εραστής του είναι υπόδικος για σωρεία κλοπών. 
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δε μπορούσε να φανταστεί πως πίσω από αυτό το αγγελικό πρόσωπο κρυβόταν ένας αδίστακτος κακοποιός, τον οποίο εν αγνοία του έκρυβε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως ο έρωτας από τη μεριά τουλάχιστον του πολυπροβεβλημένου άντρα ήταν κεραυνοβόλος.
Η τρυφερότητα αλλά και ο θαυμασμός που εισέπραττε από το νεαρό τον έκαναν γρήγορα να........... αποφασίσει τη συγκατοίκηση, κάτι που δέχτηκε με χαρά ο σύντροφός του, ο οποίος, όπως του είχε αναφέρει δε μπορούσε να μένει άλλο με την πολύτεκνη οικογένειά του.
Η συμβίωση κυλούσε ομαλά, μέχρι που ένας αστυνομικός τάραξε τη γαλήνη του ζευγαριού.
Ψάχνοντας για τα ίχνη του δράστη των πολλών κλοπών που σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχαν απολογισμό πάνω από 160.000 ευρώ, τον είδε να βγαίνει μαζί με το διάσημο αγαπημένο του από την οικεία του δεύτερου και την επόμενη μέρα ακριβώς τον επισκέφτηκε ώστε να του κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.
Η έκπληξη του τηλεορασάνθρωπου ήταν τεράστια, όταν ενημερώθηκε για το ποιόν του καλού του και το δίλλημα για το πώς πρέπει να πράξει, άρχισε να τον πνίγει.
Όπως αποκαλύπτει stifora.gr φιλικό του πρόσωπο, με το φόβο μήπως του κάνει κακό, αφού μετά από τις αποκαλύψεις κατάλαβε πως πρόκειται για αδίστακτο τύπο, απέκρυψε τη συνάντηση του με το όργανο και προσπαθεί να βρει αφορμή για να διακόψουν.
Για να τον απομακρύνει από το σπίτι μάλιστα φιλοξενεί τελευταία τη μητέρα του, ενώ άλλαξε και τις κλειδαριές φοβούμενος μήπως ο μικρός έχει βγάλει αντικλείδια.
Πάντως, μέχρι και το τέλος των εορτών λόγω των φιλοξενούμενων του που θα αυξηθούν νιώθει πιο ασφαλής, όμως τον ανησυχεί το τι θα προκύψει στη συνέχεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ