Χορηγός στη φανέλα της Μπάρτσα

Χορηγός στη φανέλα της Μπάρτ

σα!

 

Πολύ κοντά σε μια συμφωνία-ρεκόρ με χορηγό από το Κατάρ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δέχθηκε προσφορά η οποία θα της αποφέρει 180 εκατομμύρια ευρώ!
Συγκεκριμένα, η συμφωνία των «μπλαουγκράνα» με την «Qatar Foundation» (ίδρυμα που προωθεί την εκπαίδευση, την έρευνα και την ανάπτυξη) όπως δημοσιεύει η «El Mundo Deportivo» θα είναι για έξι χρόνια και θα αποφέρει στον ισπανικό σύλλογο 30 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν.
Μια τέτοια κίνηση είναι πολύ πιθανό να .........φέρει αντιδράσεις στη Βαρκελώνη κάτι που ο πρόεδρος της ομάδας, Σάντρο Ροσέλ το γνωρίζει πολύ καλά. Κι αυτό διότι η Μπαρτσελόνα δεν είχε ποτέ χορηγό στη φανέλα της, με εξαίρεση τη συμφωνία που είχε κάνει με την «Unicef», στην οποία ο σύλλογος καταβάλλει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Η επικείμενη συμφωνία με την «Qatar Foundation» πάντως, δεν πρόκειται να επηρεάσει τη συνεργασία με τη «Unicef». Ο λόγος που η διοίκηση της Μπαρτσελόνα πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση είναι για να μην αναγκαστεί να πουλήσει κάποιο από τα αστέρια της και να παραμείνει ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο για αρκετά χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «μπλαουγκράνα» ισχυρίζονται πως η συμφωνία με την «Qatar Foundation» δεν θα επηρεάσει το «ευ αγωνίζεσθαι» του συλλόγου. Επιπλέον, μια από τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι το λογότυπο της εταιρείας που θα τοποθετηθεί στην φανέλα να είναι συμβατό με την κοινωνική φιλοσοφία της ομάδας.
Τις επόμενες ώρες ίσως να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να παίζει καθοριστικό ρόλο αφού ο Καταλανός τεχνικός είχε προωθήσει την προσπάθεια του Κατάρ στις υποψηφιότητες για την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

http://www.gazzetta.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ