Κούπερ: «Δεν υπολογίζω τον Κάλβο»

Κούπερ: «Δεν υπολογίζω τον Κάλβο»

 

Το τέλος του Τόνι Κάλβο από τον Άρη προανήγγειλε ο τεχνικός των «κιτρίνων» Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τονίζοντας πως πλέον δεν υπολογίζει τον παίκτη. Ο Αργεντίνος μιλώντας για το ματς με τον Αστέρα, στάθηκε στο ότι οι παίκτες του δεν τελείωσαν φάσεις, αλλά και στην κακή κυκλοφορία της μπάλας.
Αναλυτικά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Το πρώτο που θα πω είναι ότι δυσκολευόμαστε πάρα πολύ όσον αφορά τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Σήμερα οι παίκτες μου κάνανε μία μεγάλη αυτοθυσία και από αυτήν την άποψη δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Όταν είχαμε όμως την κυκλοφορία της μπάλας κάναμε αβίαστα λάθη και κυρίως σε αντεπιθέσεις που κάναμε όπου δεν μπορούσαμε να τις εκδηλώσουμε και όσο περνούσαν τα λεπτά υποφέραμε ολοένα και περισσότερο γιατί ήταν το αποτέλεσμα ρευστό.
Αυτό που χάνει η ομάδα είναι την ηρεμία της gια  ....................να τελειώσει τις φάσεις και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μας έλειψε ηρεμία στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Σε ένα παιχνίδι που ήταν ρευστό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ανασφάλεια αφού το αποτέλεσμα παραμένει ανοιχτό.
Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά ότι μετά από ένα εξαντλητικό παιχνίδι όπως αυτό της Τετάρτης από πλευράς απόδοσης τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα σήμερα. Γιατί η κόπωση της ομάδας μου ήταν μεγάλη ενώ ο αντίπαλός μας είχε μία εβδομάδα να προετοιμαστεί με μας μέχρι χθες να ήμασταν σε ρυθμούς του χθεσινού παιχνιδιού. Οι παίκτες μου όμως κάνανε μία υπερπροσπάθεια και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι αλλά ένα μήνα πριν δεν κάναμε τα λάθη που κάναμε σήμερα και μέσα από την δουλειά μας περάσουμε την καταιγίδα που αντιμετωπίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το σημαντικό όμως στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη αλλά το σημαντικό είναι και το πώς. Γιατί μπορείς να κάνεις ένα καλό παιχνίδι και να μην πάρεις τίποτα. Εμείς θα πρέπει να βελτιώσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού γιατί έχουμε πέσει».
Κι όσο για το τι εννοούσε λέγοντας καταιγίδα σημείωσε: «Χρησιμοποίησα την λέξη καταιγίδα γιατί έχουμε πολλούς τραυματίες και τιμωρίες. Ακόμη και χθες χάσαμε έναν ποδοσφαιριστή (σ.σ. Κόκε) που το βράδυ δεν μπορούσε να αναπληρώσει. Αλλά και τραυματισμούς που θα αργήσουν οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν και σε κάποιες θέσεις δεν μπορεί να μας λείψει κανείς πλέον. Ελπίζω να βγει και ο ήλιος»
Για τον Τόνι Κάλβο: « Δεν υπολογίζω τον Κάλβο για τη συνέχεια. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει με τη διοίκηση»
http://www.gazzetta.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ