Δεν μας τα λές καλά Λαζόπουλε....Σε λίγο θα μας πείς ότι καλά έπαθε και ο ΓΚΙΟΛΑΣ ,δηλ , όταν ανατιναξουν εσενα ή το σπίτι σου τοτε θα καταλάβεις ;;;


Δεν μας τα λέτε καλά κ.Λαζόπουλε

 

Με πολλή έκπληξη άκουσα χτες τον κ.Λαζόπουλο να μιλάει για αυτούς που συνέλαβαν πριν λίγες μέρες κι έδωσαν τις φωτογραφίες τους στον αέρα.
Μίλησε γι'αυτούς λέγοντας επί λέξη ότι πρόκειται για ένα "άτυπο κόμμα" (!), "ένα επαναστατικό ρεύμα" απο νεαρά παιδιά και γενικά μόνο που δεν τα έκανε ήρωες  ! Είπε κι άλλα αλλά από την έκπληξη δεν τα θυμάμαι όλα! Δηλαδή το ότι βρέθηκαν αμέτρητα όπλα,πλαστές ταυτότητες δεν λέει κάτι? Ξέρεις πόσες οικογένειες  Λαζόπουλε μεγάλωσαν χωρίς πατέρα, αδελφό, θείο, σύζυγο, από τα .........."επαναστατικά" αυτά ρεύματα? Πρέπει να προσέχεις τι λές γιατί καλώς ή κακώς ( κακώς, κάκιστα για μένα ) σε βλέπει πολύς κόσμος και πολλά νεαρά παιδιά κι επηρεάζεις την κοινή γνώμη.

Αυτοί λέγονται τρομοκράτες  Λαζόπουλε.Και ίσως μελλοντικοί δολοφόνοι.Αρκετά από τους ψευτοεπαναστάτες και τους αλήτες σ'αυτή την κοινωνία! Και αν θέλεις να τους υπερασπίζεστε να το κάνεις σπίτι σου .Όχι στην τηλεόραση. Και να θυμάσε ότι ο κόσμος δεν ξεχνάει και τα δικά σου σάπια  Λαζόπουλε.
Επειδή το παίζεις κριτής των πάντων και του συστήματος, δεν χρειάζεται να πάμε πολλά χρόνια πίσω για να δούμε τη σαπίλα και της δικής σου ψευτο-υψηλής κοινωνίας και προσωπικής ζωής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ