ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

 

Στον Έβρο βρίσκεται η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πραγματοποιεί την πρώτη της μετά την ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος της, περιοδεία στην περιφέρεια. Σκοπός της επίσκεψης όπως τόνισε η ίδια στην Αλεξανδρούπολη, είναι «η καταγραφή όλων των προβλημάτων του νομού Έβρου, μετά από επαφές με φορείς αλλά κυρίως πολίτες στο πλαίσιο της προσπάθειας την οποία ξεκινά η Δημοκρατική Συμμαχία να ετοιμάσει αναπτυξιακό πρόγραμμα κατά νομό»...
Η κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε το τελωνείο των Κήπων όπου είχε επαφές με τους τελωνειακούς, τους αστυνομικούς και τη δύναμη της FRONTEX. «Η πολιτική τελικώς δεν μπορεί να γίνει μόνο από τα γραφεία της Αθήνας», τόνισε ...............χαρακτηριστικά. Αναφερόμενη στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ανέφερε ότι η κυβέρνηση διέπραξε πολύ μεγάλο λάθος που υπέγραψε με την Τουρκία συμφωνία επανεισδοχής 1.000 μεταναστών, ενώ κατηγόρησε και την Ε.Ε. ότι κωφεύει στο πρόβλημα και δεν προχωρά σε συμφωνίες επανεισδοχής με τις χώρες Ιράκ, Αφγανιστάν, κ.α.
Στο πλαίσιο της περιοδείας της η κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε μονάδα επεξεργασίας μεταξιού στο Σουφλί, όπου της προσέφεραν ένα μεταξωτό φουλάρι με την ασπίδα του Βασιλιά Φιλίππου της Μακεδονίας.
«Θεωρώ ότι η ανάπτυξη στην οποία πρέπει να στοχεύουμε δεν πρέπει να είναι απλώς ρητορική αλλά συγκεκριμένες προτάσεις με τρόπους χρηματοδότησης», τόνισε. Ειδικότερα για τον Έβρο όπως είπε, υπάρχουν τεράστιες και απαράδεκτες καθυστερήσεις και δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ευρώ από το ΕΣΠΑ.
«Πρέπει να δούμε πως από τους λίγους τρόπους χρηματοδότησης που έχουμε, θα τους χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», κατέληξε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ