Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ....ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το καρτέλ της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα

 

Μετά τις πρόσφατες αναπροσαρμογές των συμβολαίων Unlimited (μικτα πακέτα με χρόνο εντός και εκτός δικτύου, sms, data), έχουμε πλέον ΠΛΉΡΗ ταύτιση ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Με ξαφνικές κινήσεις και κρατώντας τα πάγια αμετάβλητα μείωσαν του χρόνους ομιλίας προς όλους (πχ το Wind M 45€ από 250 λεπτά προς όλους έπεσε στα 130!! λεπτά προς όλους δηλαδή -50%) κάνοντας σημαντικά ακριβότερο το κόστος του κινητού. Παρατηρώντας τα πάγια των τριών εταιρειών βλέπουμε απίστευτη ταύτιση σε πάγιο και προσφερόμενο χρόνο/sms/dara. Τυχαίο?
Διαβάζοντας μια ..........εξαιρετική ανάλυση εδώ βλέπουμε ένα οφθαλμοφανές ΚΑΡΤΕΛ ανάμεσα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που συμπτωματικά έχουν ολόιδια ή σχεδόν ίδια πακέτα τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενώ είναι και χειρότερα από πέρυσι κρατούνε τα ίδια ονόματα.
Παράλληλα με αρχή την Wind δρομολογείται και νεα αύξηση του SMS (πέραν των ενσωματωμένων) σε τιμές περί τα 0.14€/sms (οι Voda, Cote χρεώνουν ακόμα 0,125/sms, αλλά για πόσο). Το εντυπωσιακό είναι πως πλέον οι εθνικές χρεώσεις αποστολή SMS συγκλίνουν με αυτές των χρεώσεων περιαγωγής αφού στην Vodafone και την Cosmote είναι 0.1353€ δηλαδή μόλις 0.01€ ακριβότερες από τα εθνικά δίκτυα. Μάλιστα στην περίπτωση της Wind η αποστολή SMS από περιαγωγή είναι -οριακά- φθηνότερη (0.14€) από ότι στο εσωτερικό της χώρας (0.1432€)!
Θα πέσει κανα πρόστιμο αραγε;; Και δεν αναφέρομαι σε χάιδεμα.. Κανα σοβαρό πρόστιμο που θα τελεσιδικήσει τελικά. Νομίζω αυτό που συμβαίνει είναι ο ορισμός των εναρμονισμένων τακτικών, και η διαπλοκή των μεγάλων συμφερόντων και του κράτους....

όσο για την αρχή ανταγωνισμού και την δικαιοσύνη....υσηχία μην ξυπνήσουν.
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=454601

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ