Συνελήφθησαν νονοί της νύχτας λίγο πριν τοποθετήσουν βόμβα μεγάλης ισχύος

Συνελήφθησαν νονοί της νύχτας

 


Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για νέο πόλεμο

Λίγο προτού τοποθετήσουν βόμβα μεγάλης ισχύος συνελήφθησαν από το τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής δύο νονοί της νύχτας. Η ασφάλεια είχε πληροφορίες πως συμμορίες των νονών της νύχτας ετοιμαζόταν για παρόμοια χτυπήματα όπως αυτό στο κέντρο Θέα και το Πόλις, πριν από λίγες ημέρες.
Ο 41χρονος που συνελήφθη το πρωί στη Νίκαια ανήκει στον κύκλο των «γνωστών» νονών της νύχτας και είχε απασχολήσει πολλές φορές τις.............. διωκτικές αρχές στο παρελθόν.
Στο αυτοκίνητο του βρέθηκε μια έτοιμη βόμβα μεγάλης ισχύος με δύο κιλά ζελατοδυναμίτιδας, η οποία θα πυροδοτούνταν με βραδύκασυτο φυτίλι. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τυλιγμένος σε σακούλα σκουπιδιών και μέσα σε πλαστικό κουβά. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ο συνεργός του, 32 χρονών συγγενής αστυνομικού!

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα Ι.Χ., μία μοτοσυκλέτα, επτά κινητά τηλέφωνα,έντεκα κάρτες SIM και ένα φυσίγγιο των 9mm. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Άγνωστο ακόμη παραμένει το κέντρο το οποίο θα αποτελούσε στόχο της συμμορίας, ενώ αξιωματικοί της ασφάλειας μιλώντας στο newsbeast.gr εκτιμούν πως «ξεκίνησε και πάλι ένας πόλεμος για τον έλεγχο της νύχτας στην Αθήνα στον οποίο θα υπάρξουν αρκετά χτυπήματα».

newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ