Σε ρυθμό… ΠΑΟΚ το Ζάγκρεμπ!

Σε ρυθμό… ΠΑΟΚ το Ζάγκρεμπ!

 

 

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει το Ζάγκρεμπ, με τους Κροάτες να μιλούν για το ιστορικότερο παιχνίδι της 20ετίας. Τονέλ: «Θα προκριθούμε».
Ως ένα από τα ιστορικότερα ματς της ιστορίας της χαρακτηρίζεται αυτό με τον ΠΑΟΚ και στο Ζάγκρεμπ ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση της Τετάρτης. Η πίεση πάντως δεν θα αγγίξει μόνο τον «δικέφαλο», αλλά και τους παίκτες της Ντιναμό. Ο Τονέλ πάντως αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα τα καταφέρει να πάρει τη νίκη – πρόκριση. «Δεν πρέπει να ...........φοβηθούμε την αποτυχία, και πρέπει να είμαστε χαλαροί από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Πλέον, έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπαν για το πόσο σημαντικό είναι το ματς. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ελπίζω να μας σπρώξει στη νίκη» ήταν το πρώτο σχόλιο του Πορτογάλου.
Ο Τονέλ δεν περιμένει τον ΠΑΟΚ επιθετικό, ωστόσο τονίζει πως είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα. «Δεν είναι ομάδα που θα επιτεθεί στο Μάξιμιρ, αλλά δεν σημαίνει πως είναι καιν αδύναμη. Είναι δύσκολα τα στημένα, αλλά εμείς έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε. Η απουσία του Μπίσκαν είναι τεράστιο μειονέκτημα, όμως έχουμε παίκτες που ξέρουν τη σοβαρότητα του ματς».

www.gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ