ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ........


Γιώργο Τράγκα διάβασε για να 

λες και απο ένα κάθε βράδυ του φίλου σου του  

 


- Γιατί ο Θεός δημιούργησε τους οικονομολόγους; Για να κάνει τους μετεωρολόγους να μοιάζουν επιστήμονες.
- Οικονομολόγος είναι ένας ειδικός που θα ξέρει αύριο, γιατί τα πράγματα που προέβλεψε χτες, δεν έγιναν σήμερα.
- Την πρώτη ημέρα, ο Θεός δημιούργησε τον ήλιο και ο διάβολος σε αντίπραξη, δημιούργησε το σκοτάδι. Τη δεύτερη μέρα ο Θεός δημιούργησε το σεξ και ο διάβολος το γάμο. Την τρίτη μέρα, ο Θεός δημιούργησε έναν οικονομολόγο. Τρελάθηκε ο διάβολος! Μετά από πολλή σκέψη …δημιούργησε έναν
δεύτερο οικονομολόγο.
- Οικονομολόγος είναι κάποιος που ξέρει 100 τρόπους για να κάνει έρωτα, αλλά… δεν ξέρει καμία γυναίκα!
- Ο πρώτος οικονομολόγος ήταν ο Χριστόφορος Κολόμβος. Όταν έφυγε για να ανακαλύψει την Αμερική, δεν ήξερε πού πήγαινε και, όταν έφτασε, δεν ήξερε πού βρισκόταν.
Υπάρχει, τέλος, και η σειρά ανεκδότου με τη λάμπα: Πόσοι οικονομολόγοι .......... χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα; Οκτώ! Ένας για να τη βιδώσει και επτά για να κρατήσουν όλες τις άλλες παραμέτρους σταθερές.
- Πόσοι μονεταριστές οικονομολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα; Κανένας! Αν η λάμπα χρειαζόταν αλλαγή, τότε η αγορά θα την είχε κάνει από μόνη της. Η αγορά ξέρει, αποφασίζει και ενεργεί για τα πάντα!
- Πόσοι κεϋνσιανοί οικονομολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα; Όλοι, γιατί μόνο τότε μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης, να αυξήσουν την κατανάλωση και να μεταθέσουν την καμπύλη της ζήτησης προς τα δεξιά.
- Πόσοι μαρξιστές οικονομολόγοι χρειάζονται για να βιδώσουν μία λάμπα; Κανένας! Η λάμπα εμπεριέχει το… σπόρο της δικής της έκρηξης (σ.σ. επανάστασης)…
(Bασίλης Βαλαμβάνος)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ