Πάει περίπατο η Ζώνη Καινοτομίας!

Πάει περίπατο η Ζώνη Καινοτομίας! 

 




«Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας» ακούμε και Ζώνη δε βλέπουμε! Έχει καταντήσει ανέκδοτο πια η πάλαι πότε «σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης» για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός - εκ Δανίας ορμώμενος – ερευνητής, Ιορδάνης Αρζιμάνογλου, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΑΖΚ, μετά από 3,5 χρόνια… αδράνειας!
Την αιτία περιγράφει ο ίδιος λέγοντας: «Μετά από δύο κυβερνήσεις, έξι επιβλέποντες υπουργούς και σειρά γενικών και ειδικών γραμματέων, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η Ζώνη δεν αποτελεί προτεραιότητα για καμία κυβέρνηση και κανένα πολιτικό κόμμα». Με την ίδια αιτιολογία ............άλλωστε, είχαν καταθέσει την παραίτησή τους παλιότερα και άλλα μέλη του ΔΣ της ΑΖΚ, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Ο κ. Αρζιμάνογλου πάντως είχε επανειλημμένα καταγγείλει με σκληρή γλώσσα τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση της Ζώνης, όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται ότι ήταν η πρόσφατη υποβάθμιση του θεσμικού ρόλου του διευθύνοντος συμβούλου της ΑΖΚ ΑΕ, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε ως «συνειδητή».
Και να φανταστεί κανείς οτι ο γνωστός ερευνητής είχε επιστρέψει στην Ελλάδα το 2007 από τη Δανία, αφήνοντας πίσω του μια πολύχρονη καριέρα για «να συμμετάσχει στην προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής Νέας Οικονομίας». Μάλλον είχε χρόνια να έρθει στην Ελλάδα ο άνθρωπος και δεν είχε εικόνα του τι συμβαίνει!! Δεν εξηγείται αλλιώς…

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ